Hirdetés

Mozgalmas napjuk volt a szabolcsi tűzoltóknak

| 2023. 06. 07. | 12:18:00
Pátyodon egy autó árokba is csapódott.
Mozgalmas napjuk volt a szabolcsi tűzoltóknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több olyan baleset történt június 6-án, kedden Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, amelyeknél szükség volt tűzoltói beavatkozásra.

Nyíregyházán, a Vay Ádám körút elején ráfutásos baleset történt, két személygépkocsi ütközött, személyi sérülés nem történt. A helyi hivatásos tűzoltók az egyik jármű áramtalanítását elvégezték, majd letolták az úttestről.

A 403-as főút 4-es kilométerszelvényének közelében két személygépkocsi ütközött. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, amelyekben összesen hárman utaztak, senki sem sérült.

Kisbusz és személygépkocsi ütközött a 4122-es úton, Vámosatyánál. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt. 

Két személygépkocsi ütközött tegnap délután a pátyodi Petőfi Sándor utcában. Az egyik autó árokba csapódott és az oldalán állt meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók rögzítették a járművet, amelynek vezetőjét ezután emelték ki az autóból. 

Több sérült fa miatt is vonultak a tűzoltók

Nyíregyházán, a Bethlen Gábor utcában egy nagy méretű fa nyolc méteres ága lehasadt az úttestre, akadályozta a közúti forgalmat. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. 

Tiszavasváriban, az Eszterházy utcában egy több mint húszméteres fa ága lehasadt és tizenöt méteres magasságban fennakadt, veszélyt jelentett a közlekedőkre. A helyi önkormányzati tűzoltók dugólétra, mentőkötél és motoros láncfűrész segítségével távolították el a faágat.

A 4911-es útra, Pócspetrinél cseresznyefa dőlt az úttestre. A félpályás útzárat képező fát a nyírbátori hivatásos tűzoltók távolították el.

Parkoló kisbuszra szakadt egy nagy méretű lehasadt faág a nyíregyházi Margaretta utcában. A helyi hivatásos tűzoltók távolították el az ágat.

Úttestre dőlt fa miatt vonultak a záhonyi hivatásos tűzoltók Mándokra. A mátészalkai hivatásos tűzoltók pedig városukban, a 471-es útról távolítottak el egy nagy méretű lehasadt faágat. 

Hirdetés