Hirdetés

Hirdetés

Bíróság elé állítom a világvégét!

civishir.hu

2017.09.25. 11:49

Bíróság elé állítom a világvégét!

Kíváncsiságból megnéztem a nyerő lottószámokat. 14, 58, 59, 78, 85. Pont az én számaim. Szakács Béla írása

Hirdetés

Nagyon haragszom a Washington Post elnevezésű újságra, hogy közölte David Meada riogatást a világvégéről. Sőt! Beperelem! Azt ígérte a férfi, hogy a világvége mégsem pont szeptember 23-án fog bekövetkezni, csak elindul aznap egy folyamat, ami a végítélethez vezet majd.

A leendő armageddon hírével szeptember 22-én pénteken kora délután találkoztam, a debreceni Damjanich utca környékén, amikor épp indultam lottót venni. Arra jutottam, nem leszek én troll: esetleg nyerek a lottón, aztán ne tudjam elkölteni, mert leég a Föld. Rajtam ne röhögjenek, akik túlélik a világvégét! Inkább a 250 forintból ittam egy kólát. A hülye koffein miatt alig bírtam elaludni. Szombaton egész nap stresszben voltam, plusz a kialvatlanság.

Vasárnap reggel aztán arra ébredtem, hogy a nyárfa ugyanúgy ki van száradva, mint előző nap, az alattam lakó külföldi állampolgárok ugyanúgy hangoskodnak… vagyis nem történt semmi. Kíváncsiságból megnéztem a nyerő lottószámokat: 14, 58, 59, 78, 85. Pont az én számaim. Ha nem buzerálnak a világvégével, ezeket játszottam volna meg.

Saccperkábé 560 millió forinttól estem el egy hülye álhír miatt.

Elfogadhatatlan, hogy világszerte bolondítják a kisembereket. Aki leír vagy kimond valamit, vállalja érte a felelősséget! Precedenspert indítok! Követelem az 560 millió forintot! Ebből visszaadok 250 forintot, a kóla árát. Mert az az igazság, ha megveszem a lottót, kólára már futotta volna.  

Szabács Béla

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ajánljuk még