Hirdetés

Rossz idők járnak: leveszi az RTL Klub A Tanárt

2020.04.13. 11:10

Rossz idők járnak: leveszi az RTL Klub A Tanárt
(Fotó: RTL Klub)

Nem lehet jól eladni a reklámidőt.

Hirdetés

Hirdetés

Jövő héttől váratlanul lekerül az RTL Klubról az egyik legnézettebb sorozat, A Tanár - írja a sorozatwiki.hu. A portál szerint ennek két oka lehet:

  • minden országban omlik össze a reklámpiac, így folyamatosan csökkenek a tévétársaságok bevételei és ezért nem éri meg drága műsorokat sugározni
  • nem lehet tudni, hogy mikor ér véget a világjárvány, és ha nyáron nem tudják leforgatni az őszi produkcióikat, akkor új tartalmak nélkül maradhatnak

Ez nem magyar sajátosság: az elmúlt hetekben a koronavírus válság miatt több környező országban évad közben szedték le a kereskedelmi csatornák a vezető szórakoztató tartalmaikat.

Made in Karantén

A tévénézőknek aptró vigasz, hogy indul az új karantén-tehetségkutató műsor. A Made in Karanténban a legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek. A négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött „házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje.

sorozatRTL Klub

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés