Hirdetés

Johnny Depp: „Az egyetlen ember, akit bántalmaztam, én magam vagyok”

2022.04.26. 09:32

Johnny Depp: „Az egyetlen ember, akit bántalmaztam, én magam vagyok”
Depp és Heard 2015-ben házasodtak össze, de 2016-ban már el is váltak (Fotó: Hollywood Reporter)

A színész szerint a volt felesége vádja miatt rúgták ki őt A Karib-tenger kalózaiból.

Hirdetés

Johnny Depp pere tartja lázban Amerikát ezekben a napokban. A filmsztár 50 millió dollárra perli volt feleségét Amber Heardöt, aki szerinte jogtalanul vádolta meg őt ország-világ előtt asszonyveréssel, és emiatt súlyos anyagi veszteség érte. Heard is pert indított Depp ellen, 100 millió dollár értékben.

Johnny Depp vallomása négy napon át tartott a virginiai Fairfax bíróságán, és hétfőn fejeződött be, amikor Amber Heard ügyvédje, Ben Rottenborn tett fel neki kérdéseket. Depp minden erőszakot tagadott, a függőségire vonatkozó kérdésekre pedig - többek között - azt felelte, 

"Az egyetlen ember, akit bántalmaztam életemben, én magam vagyok."

Az április 11-én kezdődött per hat hétig tart. Amber Heardöt később hallgatják meg. Az ügy előzménye az, hogy a színésznő 2018-ban a Washington Postnak írt újságcikkében családon belüli erőszak áldozatának nevezte magát. A színésznő ügyvédje szerint Heard egy bizonyos Milani korrektorral tüntette el a bántalmazás jeleit, míg Johnny Depp felesége volt. Csakhogy ezt a korrektort később dobták piacra. a korrektor gyártója is megerŐsítette. A Milani egy TikTok-videóban közölte a nyilvánossággal, hogy Amber Heard nem mond igazat, miszerint az ő terméküket használta volna a sérülései eltüntetésére, a készletet ugyanis csak 2017-ben dobták piacra, Heard és Depp házasságának pedig ekkor már vége volt.

Amber Heardöt később hallgatja meg a bíróság.

bíróságházasságper

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés