Hirdetés

Itt a Miénk a város! - sáros zsaruk, bűn, korrupció

2022.04.27. 19:17

Itt a Miénk a város! - sáros zsaruk, bűn, korrupció
(Fotó: HBO Max)

Az HBO új sorozatát a Drót készítői jegyzik.

Hirdetés

Hirdetés

A sorozatrajongóknak aligha kell bemutatni a Drót című remeket, amely a kétezres elején tette rendkívül magasra a lécet a krimi műfajában. A Dominic West és  Idris Elba főszereplésével készült sorozat a baltimore-i gettóban zajló drogbizniszt tárta elénk, majd a városvezetésben és a kikötői szakszervezetekben zajló intézményi korrupcióba adott betekintést több évadon keresztül. Sokan minden idők legjobb sorozatának tartják.

Most visszatérhetünk a baltimore-i fertőbe az HBO Max jóvoltából. Már megtekinthető a várva várt Miénk a város (We Own The City) első évadjának első epizódja! Garanciát jelenthet a színvonalra az, hogy a hatrészes minisorozatot a Drót alkotói (David Simon és George Pelecanos) készítették, mégpedig a Baltimore Sun riportere, Justin Fenton azonos című, igaz történetet feltáró könyve alapján. A baltimore-i rendőrség egyik különleges egységének felemelkedését és bukását követhetjük nyomon, és olyan korrupt világába csöppenünk, ahol nincs éles határ a jó és a rossz között.

A főbb szerepekben A megtorló sztárja, Jon Bernthal látható, mellette Treat Williams, Josh Charles, Rob Brown, Domenick Lombardozzi, Wunmi Mosaku és David Corenswet szerepel, de olyan „drótos” arcok is feltűnnek, mint Jamie Hector és Darrell Britt-Gibson.

 

filmmozisorozatHBO Max

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés