Hirdetés

Hirdetés

Az HBO Max behúzta a féket: A besúgó sem kap folytatást

2022.07.04. 16:26

Az HBO Max behúzta a féket: A besúgó sem kap folytatást
(Fotó: A besúgó/HBO Max)

Spórolás miatt építik le az európai tartalmakat.

Hirdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, az HBO Max felületéről rengeteg sorozatot eltávolítottak, köztük A besúgó című a magyar gyártású krimit, amelynek meglehetősen nagy nézettsége volt, bár igencsak megosztotta a sorozatrajongókat.

Az ok: miután a Discovery megvette a Warnert, rengeteg adósság szakadt a nyakukba, és a spórolási folyamat egyik állomása volt, hogy eltávolítottak tartalmakat a platformról. Most itt van az újabb hidegzuhany: Európa nagy részében leállítják a saját gyártású produkciók készítését, tehát nem lesz több eredeti magyar film, vagy sorozat az HBO-n.

Az Index felkereste Pinczés-Pressing Ádámot, az HBO Magyarország PR-menedzserét, aki megerősítette a hírt. Mint mondta: 

„Döbbenten értesültünk a döntésről, egyelőre nem találunk szavakat. Abban bízunk, hogy az elmúlt tíz évben készített saját gyártású tartalmak maradandó élményt tudtak nyújtani a nézőknek. Elképesztően hálásak vagyunk mindenkinek, aki ez alatt az idő alatt tudásával, odaadásával hozzájárult a sorozatok elkészültéhez”.

A Warner Bros.–Discovery-fúzió költségmegtakarítási törekvései elsősorban az európai programozási stratégiát sújtják – írja a Variety.

filmmoziHBO Max

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés