Hirdetés

Meghalt Olivia Newton-John

Cívishír.hu

2022.08.09. 09:05

Meghalt Olivia Newton-John
Olivia Newton-John 73 évet élt

Így búcsúzik John Travolta.

Hirdetés

Hirdetés

Elhunyt Olivia Newton-John angol-ausztrál énekes-színésznő, a Grease sztárja augusztus 8-án. Olivia Newton-John 73 éves volt, családja és barátai körében érte a halál dél-kaliforniai farmján. A négyszeres Grammy-díjas művésznél 2018-ban harmadjára is rákot diagnosztizáltak.

Legismertebb filmszerepében, az 1978-as Grease-ben Sandy Olssont alakította John Travolta oldalán. A viszonylag alacsony költségvetésű, eredetileg egynyári sikernek szánt film minden idők legsikeresebb filmmusicalje lett.

A halálhírre John Travolta az Instagramon így reagált: „Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Nagyon szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk mindannyian. Az első pillanattól kezdve, hogy megláttalak, és örökre a tiéd: a te Dannyd, a te Johnod!”.

Olivia Newton-John legismertebb dalai közé tartozik a Banks of the Ohio, a Let Me Be There, az If You Love Me, Let Me Know, az I Honestly Love You, a You're the One That I Want, a Xanadu és a Physical. musicalfilmekben.

elhunytOlivia Newton-JohnGrease

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés