Hirdetés

Sürgős felhívást tett közzé az Apple

szabolcsihir.hu

2019.10.21. 13:55

Sürgős felhívást tett közzé az Apple

Frissítse készülékét!

Hirdetés

Hirdetés

A társaság azt kéri a régebbi iPhone és iPad modellek felhasználóitól, hogy még november harmadika előtt győződjenek meg arról, frissítették-e a készülékük rendszerét - írja a 24.hu. Egész pontosan a 2012-ben és azelőtt megjelent készülékekre kell letölteni a GPS-es helymeghatározást javító csomagot, amit július végén adtak ki: az iPhone 4s, iPhone 5, iPad 2,3,4 és elsőgenerációs iPad mini modellekre.

Amennyiben ezt elmulasztja a felhasználó, gondok adódhatnak az eszköze GPS-ével, így az idő és dátummeghatározás pontatlanná válhat, aminek következtében pedig az iClouddal való szinkronizálás és a e-mailezés is problémás lesz. A fent említett eszközök tulajdonosainak érdemes ellenőrizniük, hogy már telepítették-e a szükséges csomagot. iPhone 4 és iPad 4 esetében az iOS 10.3.4, a többi esetében pedig az iOS 9.3.6 kell legyen a verzió a további biztonságos használathoz.

Amennyiben nem sikerül november 3-ig ezt megtenni, a frissítés is körülményesebb lesz. Az Apple útmutatása szerint a határidő után a számítógépre csatlakoztatott eszközre iTunes-on, vagy a Finderen keresztül lehet letölteni a frissítést.
Apple

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés