Hirdetés

Itt a vége: kivonul az LG a mobilpiacról

themobiltrend.com

2021.04.07. 15:51

Itt a vége: kivonul az LG a mobilpiacról

Más területekre koncentrálnak.

Hirdetés

Hirdetés

Itt az út vége a cég mobil részlegének és hivatalosan is kivonul az LG a mobilpiacról. A gyártó megerősítette, hogy kilép az okostelefon-üzletből, miután az igazgatótanács jóváhagyta a döntést. Az LG mostantól az elektromos járművek alkatrészei, az IoT-eszközök, az intelligens otthonok, a robotika, a mesterséges intelligencia és az üzleti vállalkozások közötti megoldások területeire koncentrál.

A jelenleg rendelkezésre álló LG okostelefon-készletet továbbra is értékesíteni fogják a kiskereskedőknél, és az LG mind hardveres, mind szoftveres támogatást ígér a meglévő ügyfeleknek egyelőre nem meghatározott időre, amely régiónként változik. Az LG mobil részleg megszüntetésének folyamata várhatóan július 31-ig fejeződik be.

Az LG folytatja kutatás-fejlesztési erőfeszítéseit a kommunikációs hálózatok területén, ideértve a 6G-vel kapcsolatos projektjeit. Míg az egyéb területeken pedig a versenyképességének növelésére törekszik a jövőben. Megerősítést nyert az is, hogy az LG az elmúlt két évtizedben kifejlesztett összes alapvető technológiáját megtartják és beépítik a márka jövőbeli termékeibe.

Forrás: GSMArena

Svidró Márk

Hasonló tartalmak a témában a TheMobilTrend alkalmazáson keresztül, melyet a Play Áruhzából tudsz letölteni.

mobiltelefon

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés