Egy kicsit megáll az élet a vodafonosok számára

hwsw.hu

2021.07.11. 10:59

Egy kicsit megáll az élet a vodafonosok számára
(Fotó: illusztráció)

Szünetelni fog a szolgáltató szinte teljes mobilos ügyintézési folyamata.

Hirdetés

Hirdetés

Július második felétől kezdődően informatikai átállás miatt fokozatosan leállítja egyes háttérrendszereit a Vodafone Magyarország, így a megadott időintervallumban többek közt nem lehet majd új szerződést kötni, mobilt vásárolni, illetve javíttatni sem - írja a hwsw.hu.

Az átállás első lépcsőfokaként a Vodafone július 14-től nem kézbesít feltöltőkártyás SIM-eket a webes megrendelések alapján, július 19-én pedig leáll a teljes mobil webshopos vásárlás, vagyis ettől az időponttól kezdődően nem lehet új készüléket vásárolni a Vodafone-tól. Végül július 24-től 28-ig, öt napon keresztül szünetel majd a szolgáltató gyakorlatilag teljes mobilos ügyintézési folyamata.

Az alapszolgáltatások mindvégig használhatók maradnak, a kimaradás jórészt a számlázási rendszer által kezelt, illetve ahhoz szorosan kötődő ügyleteket érinti. Nem működik majd a mobilvásárlás szolgáltatás sem: nem lehet majd parkolási díjat és autópályadíjat fizetni SMS-ben, vagy applikáción keresztül. A szünet alatt a roamingszolgáltatás sem aktiválható a Vodafone-nál, így ezt előre kell megtennie annak, aki utazásra készül.

A leállásnak július 29-ével lesz vége.

internetmobiltelefonVodafone

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés