Hirdetés

Ilyen a Realme 7. Teszt

2021.07.20. 14:58

Ilyen a Realme 7. Teszt

Mindenképp jó választás, még ha fotózás, videókészítés közben kompromisszumokat kell kötnünk.

Hirdetés

Hirdetés

A Realme Sky Li-nek hála 2018 májusában született meg Shenzhenben. Ugyan egy viszonylag fiatal mobilgyártóról van szó, de a termékeik sikere töretlen Kínában és hasonlóan több más céghez, kiterjesztették vásárlókörüket a globál piacra is. Íme a Realme 7 teszt: kifejezetten üdítő látvány volt a doboz dizájnja. Egyszerű és letisztult, de mégis egy merészebb színt kapott, ami igazán figyelemfelkeltő hatással bír. Amennyiben jobban megnézzük a csomag tartalmát, úgy kapunk egy átlátszó szilikon tokot is a mobilhoz a 30W-os gyorstöltő fej és a Type-C kábel mellé.

A Realme 7 kijelzője egy 6,5″-os IPS LCD panel, ami 1080 x 2400-as felbontással, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával, 405-ös pixeldenzitási és 480 nit fényerősségi értékkel rendelkezik.

A megjelenítő panel alatt egy Helio G95 (12 nm) típusú processzor és egy Mali G76 MC4 grafikus egység kapott helyet. Többfélre RAM / ROM kombinációban is megvásárolható a készülék (4/6/8 GB RAM – 64/128GB ROM).

Egy termetesnek mondható 5.000 mAh-es kapacitással bíró akkumulátor biztosítja a telefon hosszú üzemidejét, mely 30 W-os gyorstöltésre is képes.

A hátlapi kamerasziget négy egységnek biztosít otthont: egy 48 MP-es főkamerának, egy 16 MP-es ultraszéles látószögű lencsének, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzornak. Míg az előlapra egy 16 MP-es szelfi kamera került. Összességében elmondható az, hogy vannak gondok az elkészült képekkel, akár a dinamikát, a részletességet vagy a vonalélességet is nézzük, de nem vészes a helyzet. Azonban a fókuszálás viszonylag gyors és nincs vele különösebb probléma. Igazából ebben az árkategóriában teljesen vállalhatónak mondhatók az elkészült fotók. A kezelőfelület egyszerű és könnyen kezelhető, de van még rajta mit csiszolni.

Fotózás és videókészítés terén kell némi kompromisszumot kötni, de mindenképpen egy jó választás a Realme 7.
mobiltelefon

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés