Hirdetés

Hirdetés

Eb-re készül a nyíregyházi csapat

Nyíregyházi Sporthírek

2022.04.08. 10:48

Eb-re készül a nyíregyházi csapat
Az utolsó simításokat végzik (Fotó: Nyíregyházi Sporthírek)

Kiss Norbert címvédőként áll majd rajthoz.

Hirdetés

Gőzerővel készül az Európa-bajnokságra a nyíregyházi Révész Racing csapata. Kisebb fejlesztéseket hajtottak végre a versenykamionon a téli szünetben, a napokban pedig Kiss Norbert először próbálhatta ki az autót. Bár végig esett az eső a Hungaroring környékén, az első benyomásai pozitívak.

– Az eső ellenére a tervezett tesztprogramot elvégeztük, és minden rendben volt. 2021-ben nagyon sok esős versenyünk volt, így nem is bántuk, hogy most vizes körülmények között próbálhattuk ki a versenygépet. Április 29-én is tesztelünk, reméljük akkor száraz körülmények között – mondta Kozák Attila csapatvezető.

A szezon május 21-én kezdődik az olaszországi Misanóban, ahol az előző idény véget ért, 8 helyszín szerepel egyébiránt az idei programban, június 11-12-én pedig épp Magyarországra érkezik a mezőny.

Kiss Norbert címvédőként áll rajthoz, tavaly magabiztosan lett Európa-bajnok, pályafutása során immár harmadszor. Riválisokból idén sem lesz hiány, Jochen Hahn és Sascha Lenz is szeretné legyőzni a magyar pilótát – összegzi mindezek a Nyíregyházi Sporthírek Facebook-oldala április 8-án.

NyíregyházaEurópa-bajnokságkamionverseny

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés