Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza visszatér!

| 2018. 09. 18. | 16:12:00
Hét év kihagyás után indul a bajnokságban nyíregyházi csapat.
Nyíregyháza visszatér!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét év kihagyás után az OB II-es férfi felnőtt bajnokságban indít csapatot a Nyíregyházi Aqua Sport Egyesület. A 14 éve alakult utánpótlásnevelő egyesület korábban már többször is szerepelt a hazai bajnokság harmadik vonalában. Az egyesületben sportoló közel 200 fiatal az utánpótlás szintjén évről-évre szép sikereket ér el a korosztályos bajnokságokban. Az egyesület emellett több tehetséget is adott már a hazai vízilabdázásnak.

A 2018/19-es szezonban az egyesület ismét elért olyan mérföldkőhöz amikor a "kiöregedett" serdülő játékosokból (Spák Csanád, Gura Zsombor, Vetési Szabolcs, Molnár Kristóf) és a korábbi sajátnevelésű, de még aktív vízilabdásokból (Módy Tóbiás, Szilágyi Botond, Horváth Levente és Demeter, Biri Balázs, Csiszár Ákos, Hell Dávid) összeállhatott egy ütőképes csapat. Erősítésként szerepel a csapatban kettős játékengedéllyel két debreceni (Lovas Bence, Baráth Balázs) egy egri vízilabdás (Rácz Balázs), míg az Aqua edzői teamből (Urbin Tibor, Szilágyi Csongor, Hatvani Péter) is csatlakoztak a csapathoz. 

A játékosok augusztus közepe óta heti két edzéssel készülnek a bajnokságra. A napokban az is kiderült, hogy az alapszakaszban a Cegléd, Gyöngyös, Pesterzsébet, Miskolc, és az Eger alacsonyabb osztályú csapataival játszanak. Az első fordulót szeptember 22-én szombaton Egerben rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés