Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ünnepel a Szex és New York sztárja

| 2020. 03. 25. | 17:07:00
Szülinapos.
Ünnepel a Szex és New York sztárja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokak kedvence, Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker március 25-én ünnepli 55. születésnapját.

A háromgyermekes édesanyja simán legtagadhatna egy tízest a korából.

1965. március 25-én született Nelsonville-ben, Ohio államban. Amerikai színésznő és filmproducer, aki híres televíziós, filmes és színházi alakításairól. Egyik leghíresebb szerepe az HBO saját készítésű sorozatának, a Szex és New York-nak a főszerepe, Carrie Bradshaw újságíróé. Ezért a szerepért négy Golden Globe-díjat és két Emmy-díjat kapott a 6 évad alatt.

Carrie Bradshaw lakása - New York, Manhattan, West Village Perry st. 64.

A hatalmas sikernek örvendő sorozaton kívül számos filmben is láthattuk. Így például a Kőkemény család (2005.) című vígjátékban, vagy Matthew McConaughey oldalán az Anyám nyakán (2006.) című vígjátékban, és persze ott volt a sorozat mellett a szintén nagy kedvenc Szex és New York 1., 2. (2008., 2010.) moziváltozata. De sorolhatnánk még filmjeit és televíziós szerepeit.

A mozivászon és a színpad mellett a divat világába is betipegett egy csinos Jimmy Choo-ban.

Létrehozta saját márkáját SJP néven. 2005-ben jelent meg az első SJP parfüm, a Lovely. 2007 márciusában pedig létrehozta saját ruhacégét.

SJP üzlet New York-ban

1997. május 19-én ment férjhez a színész Matthew Broderick-hez. A pár első gyermeke, James Wilkie Broderick 2002. október 28-án született meg. Legnagyobb sajnálatára nem tudott másodjára is teherbe esni, és férjével magánéleti válságon jutottak túl, mikor 2009. június 22-én megszülettek ikerlányaik, Marion és Tabitha, akiket béranya hozott világra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés