Hirdetés

Gyereket sodort el a cserbenhagyó Kisvárdán

Szabolcsihír

2018.01.05. 12:21

Gyereket sodort el a cserbenhagyó Kisvárdán

Keresik.

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen személy 2018. január 4-én 17 óra 45 perc körül az általa vezetett ismeretlen típusú és hatósági jelzésű személygépkocsival Kisvárda Aradi vértanuk terén közlekedett, a Zrínyi tér irányából a Vörösmarty tér felé.

Haladása során a kijelölt gyalogosátkelőhelyen a forgalomirányító fényjelző készülék szabad jelzésénél elsodort egy 14 éves kisvárdai fiút, aki az ütközés következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

Itt történt a baleset

A rendőrök a gépkocsivezető felkutatása érdekében elemzik a környéken kihelyezett térfigyelő kamerák felvételeit, továbbá várják az ismeretlen gépjármű sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Kisvárdacserbenhagyás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés