Hirdetés

Cserbenhagyót keresnek Kisvárdán!

Szabolcsihír

2018.02.09. 09:58

Cserbenhagyót keresnek Kisvárdán!
A kép illusztráció

Kamera is rögzítette a balesetet.

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen személy február 8-án 6 óra körül feltehetőleg egy szürke Mercedessel közlekedett Kisvárda belterületén. A Vásártér útról kanyarodott az Árpád útra úgy, hogy nem biztosított elsőbbséget egy neki balról érkező és a városközpont felé tartó kerékpárosnak, akivel összeütköztek.

Itt történt a baleset

A baleset következtében a biciklivel közlekedő 77 éves nő felborult, és könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközést követően az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A rendőrök a gépkocsivezető felkutatása érdekében elemzik a környéken kihelyezett térfigyelő kamerák felvételeit, továbbá

várják az ismeretlen gépjármű sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.
Kisvárdacserbenhagyás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés