Késsel támadt barátjára a fiatal kisvárdai

police.hu

2018.03.19. 15:41

Késsel támadt barátjára a fiatal kisvárdai
Fotó: police.hu

Italozás közben rabolta ki.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás és testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Krisztián 24 éves kisvárdai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi közös italozás közben késsel támadt rá 23 éves tuzséri barátjára, akitől pénzt követelt január 25-én este kisvárdai lakásában.

A kést a sértett nyakához tartotta támadója, miközben pénze átadását követelte és később meg is sebezte, aminek következtében a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek.

A gyanúsított végül tízezer forintot erőszakkal vett el a sértettől. A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül kisvárdai lakásában elfogták a feltételezett elkövetőt és előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök L. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztésére és az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Kisvárdatámadásrablás

Szóljon hozzá!

Hirdetés