Hirdetés

Hirdetés

Az Audija buktatta le a rablóvezért, akit Szabolcsban kaptak el

Szabolcsihir.hu

2022.12.27. 15:09

Az Audija buktatta le a rablóvezért, akit Szabolcsban kaptak el
Egy fénykép a gyanúsítottakról (Forrás: Police.hu)

A gyanúsított az autóból instruálta tettestársait.

Hirdetés

Az ügyészség folytatja tovább a büntetőeljárást egy budapesti „kötözős” rablás ügyében, miután a rendőrség befejezte az év elején indított nyomozást; az egyik gyanúsítottat – egy kőművesbrigád vezetőjét – Szabolcs-Szatmár-Beregben fogták el.

A rablás még január végén történt, a rendőrséget az áldozat értesítette arról, hogy két férfi megtámadta a saját lakásában. Az álarcos gyanúsítottak lekapcsolták a külső villanyórát, így csalták ki a sértettet, akit odabenn székhez kötöztek, bántalmaztak, sanyargattak, hogy minél több pénzhez, elvihető értékhez jussanak. Később kiderült, hogy a harmadik gyanúsított, a 37 éves T. Sándor az utcán parkolót egy fekete Audival, és onnan instruálta bűntársait. A férfi korábban a brigádjával dolgozott az áldozat házának felújításán, így volt idejük alaposan tanulmányozni az épületet.

A triónak 600 ezer forint készpénzt és további 200 ezer forint értékű műszaki cikket sikerült elrabolni. A kár egy része megtérült. A sértettnek – fizikailag – nem esett nagyobb baja.

rablásSzabolcs-Szatmár-Bereg

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés