Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Testrészeket találtak a magyar megyeszékhelyen

| 2023. 02. 18. | 12:47:00
Körözést adott ki a rendőrség.
Testrészeket találtak a magyar megyeszékhelyen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismeretlen holttest miatt adott ki körözést a Paksi Rendőrfőkapitányság február 16-án. A rendőrség tájékoztatása szerint a testrészeket – a koponyacsontot, a törzset és az alsó végtagokat – Paks három különböző helyén találták meg.

A holttesten nem tudták elvégezni a fogstátusz vizsgálatot, mivel az alsó állkapocs hiányzott, valamint a felső állkapocs részében nem voltak fogak.

A körözésben nem szerepel az elhunyt neme sem, csak annyi, hogy őszes haja volt. Ruházata egy kék cipzáras kardigánból, rövidujjú pólóból, zokniból és egy fekete magasszárú 38-39-es cipőből állt. Az zokni és a póló színe a holttest erőteljes bomlása miatt nem meghatározható.

Frissítés: az rtl.hu-nak a rendőrség elmondta: kizárták az idegenkezűséget, közigazgatási eljárásban vizsgálják a halálesetet. A maradványokat egy Paks melletti erdős területen, egymástól nem messze fedezték fel, feltehetően vadállatok tépték szét a holttestet. A haláleset több hónappal ezelőtt történhetett, eltűnt személyről az utóbbi időben nem is érkezett bejelentés. A rendőrség arra számít, hogy az elhunyt személyazonosságát hamarosan sikerül megállapítani.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés