Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erre számíthatnak az autósok húsvét estéjén

| 2017. 04. 17. | 20:58:00
Hosszabb menetidőre számítsanak, türelmesen vezessenek!
Erre számíthatnak az autósok húsvét estéjén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A húsvéti hosszú hétvége utolsó napján erős forgalomra és lassabb haladásra számítsanak a főbb közlekedési útvonalakon és a határátkelőkön. Az ország több pontján feltorlódott a kocsisor és araszolva haladnak a járművek az erős forgalom miatt. Több helyen balesetek lassítják a közlekedést - tájékoztatott az ORFK Kommunikációs Szolgálata hétfő délután.

A határátkelőhelyeken kedd reggelig a belépő irányban kell jelentősebb várakozásra készülni. A határforgalom-ellenőrzés ütemének gyorsítása, a várakozások csökkentése érdekében fontos, hogy az utasok az úti okmányuk érvényességéről az utazás megkezdése előtt meggyőződjenek, a határátkelőhelyhez közeledve a szükséges okmányokat, az útlevelet, a személyi igazolványt, a vezetői engedélyt, a forgalmi engedélyt készítsék elő.

A rendőrség a húsvéti ünnepek utolsó napján is kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, a forgalmi torlódások megelőzésére, valamint a határátkelőhelyeken a várakozási idő csökkentésére.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés