Hirdetés

Diákok, figyelem! Nyíregyházán is megkezdődött a visszaszámlálás

Szabolcsihír

2018.01.18. 08:43

Diákok, figyelem! Nyíregyházán is megkezdődött a visszaszámlálás
Fotó: Máté János

Vészesen közeleg a jelentkezési határidő.

Hirdetés

Hirdetés

Elkezdődött a felvételi visszaszámlálás, így alig három hetük van a diákoknak, hogy betartva a február 15-ei határidőt jelentkezzenek a felsőoktatási intézményekbe. A Nyíregyházi Egyetem 2018-as oktatási kínálata, immár közel százféle szakból áll.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a Nyíregyházi Egyetem az idén is részt vesz kiállítóként az Educatio 2018 Oktatási Szakkiállításon január 18-19-20-án a budapesti Hungexpo területén rendezett programon - közölte a Szabolcsihírrel Béres Tamás, az egyetem pr-referense.

Az eseményen a magyar felsőoktatás és köznevelés intézményei, 200 kiállító, tízezer négyzetméteren mutatkozik be, a szervezők több mint negyvenezer látogatót várnak az eseményre.

Az eseményen az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak az egyetem által meghirdetett képzésekről, továbbtanulási lehetőségekről, az elérhető hallgatói ösztöndíjakról és külföldi tanulmányutakról, a duális képzési formákról valamint az egyetem hallgatói életébe is betekintést nyerhetnek, hiszen a standon nem csak oktatók, az egyetem szakemberei, hanem hallgatók is jelen lesznek és segítenek minden érdeklődőnek.

Az egyetem népszerűsítéséről és a stand látványosabbá tételéről idén is a LEGO Manufacturing Kft. gondoskodik. A társaság külön kiállítóként is várja az érdeklődőket, valamint a Tréner Kft. is gondoskodik, de Nyíregyháza nevezetességeit is népszerűsítik a programon.

Az Educatio Oktatási Szakkiállítás forgatagában a Nyíregyházi Egyetemet a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "G" csarnokának (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) BF23-as standján találhatják meg a látogatók, ahol az egyetem munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A LEGO Manufacturing Kft. standja az egyetem melletti BS01-es pavilon.

A kiállítás mind a három napon (csütörtökön, pénteken és szombaton) 10 és 17 óra között ingyenesen látogatható.

A Nyíregyházi Egyetem 2018-as évben meghirdetett képzéseiről, a felvételi eljárás tudnivalóiról az egyetem honlapján a www.nye.hu oldalon, valamint a felvi.hu oldalon is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés