Hirdetés

Keresztféléves képzést hirdettek Debrecenben

unideb.hu

2020.10.16. 14:10

Keresztféléves képzést hirdettek Debrecenben
Fotó: Cívishír

Közel kétezren kerülhetnek be ily módon az egyetemre.

Hirdetés

A 2021-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban a Debreceni Egyetem hat kara kínál továbbtanulási lehetőséget. A jövő februárban induló mesterképzésekre október 15-től lehet jelentkezni.

Az érdeklődőknek november 15-ig kell eldönteniük azt, hogy mely egyetem vagy főiskola melyik képzésén szeretnének továbbtanulni nappali, esti, levelező vagy távoktatásos képzési formában.

A Debreceni Egyetem a bölcsészettudományi, a gazdaságtudományi, az informatikai, az agrár, a műszaki és a természettudományi képzési területeken hirdet mesterképzési szakokat a felsőfokú tanulmányaikat folytatni kívánók számára. A meghirdetett férőhelyek száma 1951, ebből hetven férőhelyet a Gazdaságtudományi Kar a képzéseit választók számára a Debreceni Egyetem Szolnok Campusára hirdetett meg.

A meghirdetett állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2021 januárjában megszerzik a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettséget.

A képzésekre csak a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet jelentkezni. A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki. Bővebb információ a Debreceni Egyetem keresztféléves képzéseiről itt.

debreceni egyetem

Hirdetés

Hirdetés

Ajánljuk még