Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ilyen egy stílusos mágneses sínrendszer a világítástechnika terén

| 2022. 07. 31. | 11:13:00
XXX
Ilyen egy stílusos mágneses sínrendszer a világítástechnika terén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letisztult, elegáns lámpát keresel a nappaliba vagy az étkezőbe, amely amellett, hogy dizájnos, még kényelmet is biztosít? Akkor a következőkben bemutatott sínszerkezet sínes lámpával a tökéletes választás. A 24V mágneses design sínrendszer rengeteg variációt biztosít és személyre szabható.

A sínrendszerek a világítási igényeknek megfelelően egy-egy lámpafej fel- vagy áthelyezésével alakíthatók ki. Az áramot a sínek vezetik, a lámpafejeket száma pedig egyszerűen lehet cserélni, bővíteni.

Sínrendszeres kialakítás a maximális variálhatóságért

Akik rajonganak a stílusos és modern világítótestekért, azoknak bizonyára elnyeri a tetszését a ViaLuce Fénystúdiónál található Nova Luce Decorative 24V-os LED sínrendszer. Különlegessége, hogy a mágneses sínekre könnyedén installálhatók a lámpák.

A Nova Luce Decorative sínrendszer óriási előnye, hogy az egyéni igényeknek megfelelően alakítható. A kiegészítőkkel kombinálva olyan beltéri világítás hozható létre, amely teljes mértékben igazodik a lakás stílusához és a lakók elvárásaihoz.

LED lámpák mágneses sínre rögzítve

A mágneses megoldásnak köszönhetően egyszerűen felhelyezhetők a 24V-os áramvezető sínre a lámpák, a speciális rögzítési megoldással akár fejjel lefelé vagy felfelé is.

A sínes lámpa felszerelése gyerekjáték, a lámpatest két részre bontása után a csatlakozónál kialakított üregbe illeszthető az áramvezető sín, majd a mágnesnek köszönhetően ismét egyben rögzül stabilan a szerkezeten.

Decorative mágneses sínrendszer

Számos különféle sínszerkezet áll rendelkezésre, melyből kiválasztható az adott térbe legmegfelelőbb. Akár alacsony a belmagasság, akár magas, többféle megoldás közül lehet válogatni. Kisebb helyiségbe a mennyezetre szerelhető konstrukció a legalkalmasabb. Ha nagy a belmagasság, akkor a függesztett változat vagy a rétegezhető sínrendszerek biztosítanak tökéletes látványt és világítást.

Nova Luce Dion: a látványos megoldás

Már maga a gyűrűs sínrendszer is egy látványos csillár hatását kelti. Nagy belmagasságú terekbe tökéletes és hatásos megoldás. A világítótesteket mindenki a saját igényének megfelelően vásárolhatja meg hozzá. A kínálatban szerepel egy-, két- és háromgyűrűs szerkezet is. Matt fekete és szatén arany színű változatban elérhető. 120, 150 és 180 cm-es belógással kell számolni a három méret esetében. Átmérő tekintetében az egygyűrűs 60 cm, a kétgyűrűs 60 és 80 cm, a háromgyűrűs változat pedig 60, 80 és 100 cm átmérőjű gyűrűkből áll. A legkisebb 60, a közepes 200, a legnagyobb 350W-os beépített LED tápegységgel van ellátva.

Mivel igen látványos és monumentális szerkezetről van szó, nagy légterű nappaliban, étkezőben mutat jól igazán, de éttermekben, szállodákban is csodás megvilágítás érhető el a Nova Luce Dion segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés