Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új mérce felállítása luxus minőségű dizájnbútorokkal

| 2022. 07. 20. | 15:43:00
XXX
Új mérce felállítása luxus minőségű dizájnbútorokkal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mivel az emberek több időt töltenek otthon, mint valaha, a bútorok megjelenésében és hangulatában már nem hajlandóak kompromisszumot kötni.

A Sofa Dreams márka esetében viszont ez nem is szükséges, amely kapcsolatban áll a Kanape.net bútorwebáruházzal is. A cég az európai esztétika által ihletett modern luxusbútorok gyártója. Letisztult dizájnnal és minőségi anyagokkal a nappali- és hálószobabútorok sora teljesen személyre szabható.

A Sofa Dreams áttekintése

A Sofa Dreams-et 2006-ban alapították Berlinben, Németországban, de csak 2015-ben jutott el az Egyesült Államokba. Az EU-ban és Dubaiban is elérhető márka gyorsan népszerűvé vált a magas életszínvonalat kedvelők körében.

Mint ahogy fentebb is írtuk, teljes mértékben testreszabható bútorválasztékkal rendelkeznek, vagyis lehetőségünk van kiválasztani a kívánt anyagot, színt, díszítést és összeállítást, valamint olyan divatos kiegészítőket, mint a LED-es világítás. 

Életterünk felépítése a kanapé köré

Ha valaki a nappali felújítására adja a fejét, akkor valami többet szeretne, mint egy átlagos kanapé. Fontos, hogy a fali elemek és a dohányzóasztal is illeszkedjen ehhez az adott bútorhoz. 

Emiatt az olyan készletek, amelyeket úgy terveztek, hogy illeszkedjenek egymáshoz, igazán jó választásnak bizonyulnak. Mint amilyenek például a 3+2+1-es kialakítású ülőgarnitúráik. Ha viszont ez a dolog annyira nem lényeges, akkor érdemes inkább egy teljes méretű szekcionált ülőalkalmotsságot beépíteni a nappaliba, amely több mint elegendő ülőhelyet biztosít mindenki számára – legyen az családtag, barát vagy egy fontos üzleti partner.

A kiváló minőségre törekvés

A tartósság és a prémium minőség szem előtt tartásával gyártják a kanapéikat, így az élettartamuk miatt nem kell aggódni. De azért az alapvető karbantartási irányelveket nem szabad figyelmen kívül hagyni. 

Mit gondolnak a vásárlók?

A Sofa Dreams egy luxuscég, és ez természetesen magas minőséget jelent, de egyúttal  magasabb árakat is, mint például amit a svéd lakberendezési áruházaknál megszokhattunk. Talán mondanunk sem kell, hogy ez a márka egyáltalán nem olyan, mint egy olcsó bútoróriás, bár ennek bizonyításához hallanunk kell azoknak a véleményét is, akik megvásárolták a termékeiket.

A webhelyükön a vásárlóik többsége azt írja, hogy az elejétől a végéig nagyszerű tapasztalataik voltak a céggel, ami nagyban függ a kapott szolgáltatás színvonalától. De különböző külső weboldalakon is a legtöbbször 5/5 csillagos értékelésekkel találkozhatunk. 

Ez tökéletes magyarázatot ad a márka népszerűségére, és arra, hogy miért örvend ekkora rajongótábornak.  

Csempésszünk különleges hangulatot az otthonunkba luxus-ülőgarnitúrák segítségével!

Minden bútorzatnak egyedi kisugárzása van, amellyel kiegészíti azt a teret, ahol végül helyet kap. A Sofa Dreams kanapéi pedig nem csak megjelenésükben exkluzívak, hanem a kisugárzásukban is. Ez pedig segít harmóniát és összhangot teremteni a berendezés és a különféle textíliák között a helyiségben. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés