Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Modern konyhainspirációk – középpontban a dizájnos konyhabútor

| 2022. 08. 03. | 11:45:00
Érdemes fontolóra venne az élénk színek vagy sötétebb tónusok használatát.
Modern konyhainspirációk – középpontban a dizájnos konyhabútor
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A teljesen fehér konyhabútor valószínűleg soha nem megy ki a divatból, annak ellenére, hogy 2022-ben rengeteg új dizájntrend létezik, amelyek hasonlóan széppé varázsolják otthonának ezt a helyiségét. Érdemes belegondolni abba, milyen hatást eredményezhetnek, ha az adott helyiséget néhány felbukkanó élénk színnel, vagy a sötétebb tónussal gazdagítjuk. Jóllehet már gondosan kiválasztott minden készüléket, megálmodta az egyes elemeket, és megtervezte a konyha minden részét, még így is vannak módok arra, hogy elröpítsék a színek és a trendek világába anélkül, hogy elrontanák a rusztikus konyha esztétikáját. A menő, új konyhai márkák felbukkanásával, valamint a sok innovatív tervezési ötlettel és a régi készülékek okos alternatíváival a hazai internetes áruházakban rengeteg divatos megjelenés közül választhat. Lakberendezők segítségével igyekszünk néhány tippet adni a megfelelő termék megvásárlásához.

Konyhabútor környezetbarát anyagból

Ha természetes hatású elemeket szeretne beépíteni, keressen „fenntartható” és „környezetbarát” konyhabútor szetteket. Arra is gondolhat, hogy kézzel készített burkolólapokat használjon olyan anyagokból, mint a terrakotta és a cement – ​​ez egy nagyszerű megoldás arra, hogy egy kicsit több lelket adjon a teréhez, függetlenül attól, hogy teljesen átvált egy parasztházi hangulatra vagy sem.

A hagyományos konyhák az iránymintával játszanak. Összpontosítson az olyan területekre, mint a konyhabútorok szekrényeinek belső terei és a hátsó részek – tanácsolja Richard Moore, Martin Moore. „Ilyen módon használva a minta úgy nyilatkozik, hogy nem terheli túl a teret vagy csökkenti a szekrény időtlenségét” – mondja Richard Moore.

Határozott tendencia a hatásosabb felületválasztás felé, és azt látjuk, hogy megnőtt a kereslet a természet által inspirált árnyalatok iránt” – számol be Oliver Webb, a Cullifords igazgatója.

Az indiai márványtól a brazil gránitig és még az ónixig is rengeteg egzotikus zöld kő van, amit felfedezhetünk.” – teszi hozzá,

Fehér konyha krémszínű konyhabútorral, hornyolt szigettel és parkettával

Azok, akik alternatívát keresnek a halszálkás vagy chevron konyhapadló helyett, nem lőhetnek mellé ezzel a kialakítással. A 17. századi francia kúriákból származó minta az új közönség számára szinte életre kell. Míg a legmodernebb inkarnáció ugyanazokat a sokszögeket és trapézokat tartalmazza, mint az eredeti, addig a vaskosabb deszkaformátumok és a halvány faanyagok korszerűvé teszik a konyhabútort.

Konyhai trendek vintage asztallal és székekkel

A jövő konyhai trendjei arról szólnak, hogy eloszlassák a látványotthonról alkotott elképzeléseket, és ha antik vagy vintage konyhabútorokat viszünk be a helyiségbe, az azonnali hatást gyakorol a meleg, lakott otthoni környezet megteremtésére. A parasztházi konyhabútor, illetve konyhaasztal vagy komód formájában kézenfekvő választás a hagyományos megjelenéshez. Időtlen, tartósan megépített, és gyakran a szüreti vásárokon olcsón megtalálható antik darabok új teret vezetnek be.

Konyhabútorok a fantázia jegyében

Ne hagyja figyelmen kívül a nagy hatású kis változtatásokat. Lépjen ki komfortzónáján kívülre, és válasszon egy vidám mennyezeti színt, mint például a Haint Blue, vagy vegyen igénybe eltávolítható tapétát a fehér konyhabútoron vagy elemeken. Még új trendek is megjelentek a munkalapok kiegészítőiben, például a nagymama porcelánjának bemutatására készült vintage tányértartók.

Elmondhatjuk, hogy a trendek és inspirációk folyamatosan változnak, azonban a lényeg, hogy olyan konyhai elemet szerezzünk be, amely jól néz ki és hosszabb távon tartós és jó befektetés. Sokunk számára az idei év a konyhabútorok új generációját hozhatja el, illetve mutathatja be, a hazai online áruházak gazdag termékkínálatának köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés