Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tökéletes programok felnőtteknek Las Vegasban

| 2022. 08. 05. | 12:34:00
Híres a káprázatos neonfényeiről, a nyüzsgő Stripről és a kaszinóiról.
Tökéletes programok felnőtteknek Las Vegasban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Las Vegas egy olyan hely, amely tökéletes kikapcsolódást nyújthat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Amennyiben teljessé szeretnénk tenni az utazásunkat, akkor mindenképpen el kell látogatnunk a város történelmi szívébe, azaz a Fremont Streetre. Ez az utca tele van kaszinókkal, amelyek már akkor is ott álltak, amikor maga a Strip még nem is létezett. Vegas második leghíresebb utcája egy olyan szórakoztató komplexum, ahol részt vehetünk ingyenes éjszaki koncerteken, számtalan étterem van itt, ahol vacsorázhatunk, megtekinthetjük az éjszaka is nyitva tartó The Mob Múzeumot, megnézhetjük a Viva Vision Light Show-t és számtalan kaszinóba is betérhetünk. De ha nincs lehetőségünk kaszinózni, pótolhatjuk az élményt otthon is, amire a bizzo casino ad lehetőséget.

Ha Las Vegas az úti célunk, akkor a Hoover-gátat és a Mead-tavat is mindenképpen látnunk kell. Mindkét helyen gyönyörű, ahol festői szépségű fotókat is készíthetünk. A Hoover-gát voltaképpen egy magas betongát, amelyről kicsit félelmetes is lenézni. Ha megcsodáltuk Vegas szépségeit, akkor egy izgalmas terepjáró kalandban is részünk lehet, mégpedig a Red Rock Canyonban.

A canyon, Nevada egyik természeti csodájának számít, de ha másfajta élményekre is vágysz, akkor ne hagyd ki az Emerald-barlangot sem, ahol nem csak a környék történetét ismerheted meg, hanem vadon élő állatokkal is találkozhatsz.

Ha visszatérsz a városba, semmiképpen se hagyd ki a Big Apple nevű hullámvasutat, amelyre előre is foglalhatsz jegyet, de helyi jegyvételre is van lehetőség. A sikolyok bizonyára nem maradnak majd el.

Ha a romantikát kedvelitek a pároddal, akkor vétek lenne kihagyni a Bellagio-kutat, amely ismerős lehet számodra, ha láttad az Ocean’s Eleven című, nagysikerű filmet. Las Vegasban minden város feltűnik, így itt is van lehetőséged ellátogatni az Eiffel-toronyba. A párizsi torony élethű mása, napnyugta után csodálatos fény show-val kápráztatja el az ide látogatókat. A magasból teljesen más megvilágításban láthatod az egész várost, nem csak a Stripet, hanem még a Bellagio-szökőkutat is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés