Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha szeretnéd felejthetetlenné tenni a céges eseményeket

| 2022. 10. 18. | 15:48:00
XXX
Ha szeretnéd felejthetetlenné tenni a céges eseményeket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Cégvezetőként vannak olyan kötelezettségeid, amelynek minden áron meg kell felelni ahhoz, hogy sikeres legyél. Azonban a sikert nemcsak a bevétel nagysága jelenti, hanem az alkalmazottaid, a munkatársaid, valamint a céges partnereid elégedettsége is. Hiszen egy igazán jó munkaerőt vagy üzleti társat nem megszerezni, hanem megtartani a legnehezebb. Bizonyos időközönként minden alkalmazott, valamint partner megérdemli a kényeztetést. 

Így fogják jól érezni magukat, ha tudják, hogy a munkájuk meg van becsülve, hogy értékelik őket és tisztában vannak azzal, hogy mennyit tesznek az adott vállalat felvirágoztatásáért. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat által megálmodott és sikeresen megvalósított úgynevezett Business Box egy kifejezetten céges ajándékcsomag, amellyel egész évben meglepheted a céges partnereidet vagy kollégáidat.

Business Box - partnereidnek vagy kollégáidnak

Egy ajándékkal sokkal több minden elmondható, mint egy hagyományos köszönőlevéllel - vagy a modern korunk “köszönő-e-mailjeivel”.Sokkal személyesebb és örömtelibb egy kézzel fogható ajándékcsomag, amellyel a cég megköszöni az egész éves együttműködést. 

A legjobb az egészben, hogy az ajándékcsomagok teljes mértékben a céged profiljára szabhatók, hiszen mindazonáltal, hogy kiválaszthatod annak összetételét, a csomagot elláthatod saját logóddal, kívül egyediesíthető papírpántot választhatsz, sőt még személyre szabott kísérőlevéllel is kibővítheted a finomságokkal teli csomagot. 

Így finomabbnál finomabb kézműves édességeket küldhetsz online meetingekre, meglepheted vele a home officeban dolgozó kollégáidat, alkalmazottaidat, sőt még konferenciára is magaddal viheted, ahol megköszönheted partnereid gördülékeny együttműködését. Az ajándékboxok emblémázásával pedig partnereid is tudni fogják, hogy kitől kapták a legszuperebb ajándékcsomagot. 

Milyen egy tökéletes céges ajándékcsomag?

Egyedülálló csokoládék, bonbonok, kézműves mézek és lekvárok, ínycsiklandozó borok, különleges teák, valamint egyéb minőségi rágcsálnivalók mind a dobozba kerülhetnek. Már csak a fantáziád szabhat határt a terméknek. 

Nyakunkon a karácsony is és az ajándékozás. Azonban nem kell stresszelned és kapkodnod, hiszen egy szakavatott ajándékküldő szolgálat segítségével időben el lesz intézve az ajándékcsomagok összeállítása és kiküldése egyaránt. 

Attól sem kell félned, hogy az ár elrugaszkodott lesz, hiszen nagyobb mennyiségben történő rendelés esetén az ár is sokkal kedvezményesebb. Így kifejezetten pénztárcabarát módon juthatsz hozzá a gondosan összeállított, minőségi alapanyagokkal teli ajándékcsomaghoz, amelyet ráadásul rövid határidőn belül kézbesítenek az ajándékozott felek részére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés