Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Varázsold újjá órádat egy menő óraszíjjal!

| 2023. 03. 24. | 14:37:00
XXX
Varázsold újjá órádat egy menő óraszíjjal!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az óravásárlás során odafigyelünk a számlap díszítettségére, a tok alakjára és színére, a mutatókra, a stílusra és természetesen a szíj is beletartozik az összképbe. Mielőtt azonban döntenél érdemes arra is odafigyelni, hogy amennyiben a terméken lévő szíj nem a szíved csücske, azonban az adott ketyegő szerelmese lennél, akkor a heveder pontosan az a része a vekkernek, mely könnyedén, legtöbbször szinte egyetlen mozdulattal kicserélhető.

Érdemes tehát elmerülni az óraszíjak világában, hiszen ugyanazt az időmérőt többféle szíjjal is használhatod, valamint elkopott szíjadat is egyszerűen kicserélheted, ezáltal azonnal újjá is varázsolhatod azt.

A karóra szíj szerepe

Korábban csak zsebórájuk volt az embereknek, azonban egy zseniális csavarral, melyet egy repülőgép pilóta kért az egyik nagy márkától, az időmérők hipp-hopp a csuklóra kerültek. Innen aztán már nem volt megállás, és az Órashop.hu óraszíjainak választékán is láthatod, hogy milyen kedvelt tartozékává vált ez a ketyegőinknek.

A funkcionalitás nagyon fontos, hiszen az órának stabilan fent kell maradnia a kezünkön, nem hagyhatjuk el, illetve kényelmesnek is kell lennie ahhoz, hogy viselni tudjuk a nap, vagy az est folyamán. Azonban egy másik lényeges szempont is szerepet játszik a választásunkban: ez pedig nem más, mint az esztétika.

Az esztétikai szempont a vásárlásunk alapja, mindenki olyan szíjat szeretne viselni, mely kifejezi a stílusát, illik a személyiségéhez és a ruhatárához.

Óraszíj vásárlása

Vannak emberek, akik csupán akkor vásárolják meg ezt a terméket, ha a korábbi heveder már tönkrement, például elszakadt, nagyon elkopott, vagy a csatja romlott el. Mások csak szeretnék feldobni a megunt órájukat, melyhez egy új szíj tökéletesen elegendő, így majdnem olyan érzetük lesz, mintha egy új terméket vásároltak volna. 

Akad olyan is, aki tudatosan vásárol az órával együtt többféle szíjat is és kedve, öltözködése vagy az alkalom alapján rendszeresen cserélgeti azt.

Mire érdemes odafigyelni?

Ha egy új szíjat vásárolsz, akkor nézd meg a régi szélességét, hosszát, valamint a csatlakozás módját, és olyan terméket keress, amely kompatibilis a vekkereddel.

Az új hevedered anyaga lehet bőrből, szilikonból, esetleg fémből, kerámiából vagy textilből, akár többféle anyagból is beszerezheted, hiszen egy üzleti tárgyalásra tehetsz rá fém- vagy bőrszíjat, míg a túrázáshoz, sportoláshoz a szilikont vagy a textilt ajánljuk.

A legjobb óraszíjmárkák

Hatalmas választékot találhatsz a magas minőségű és innovatív technológiát kifejlesztő Hirsch cég kínálatában, de az olyan divatmárkák is felsorakoztak, mint például a Thomas Sabo. Kizárólag a saját stílusod szabja meg, hogy mit választasz.

Érdemes átnézni az óraszíjkínálatot ,és átgondolni azt, hogy melyik órádat szeretnéd egy kicsit felturbózni és megújítani. Ez a lehetőség ugyanis mindig előtted áll, így ugyanaz a vekker az egyik nap még egy elegáns, üzleti viselet, másnap pedig egy színházi ékszer, de hétvégére simán egy sportos vekkerré vedlik át. Ne habozz, vágj bele még ma, és jöhet a nagy átalakulás!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés