Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érdekes tények a rulettről

| 2023. 04. 04. | 15:40:00
XXX
Érdekes tények a rulettről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Cikkünkben igyekszünk bemutatni, hogy mi is az a rulett, hol játszhatsz a legjobb online és mobil rulettjátékokon, illetve szeretnénk bemutatni a legérdekesebb tényeket is a rulettel kapcsolatban. Természetesen az alapoknál kezdjük. Cikkünk végére érve bízunk benne, hogy neked is meg fogjuk hozni a kedvedet egy kis játékhoz. Ne aggódj, abban is segítünk: nálunk biztosan meg fogod találni a legjobb online és mobil kaszinóoldalt, ahol a legjobb ajánlatokat bezsebelve kezdheted pörgetni a rulettkerekeket.

Az alapok – Mi is az a rulett?

A rulett a kaszinójátékok alapja és a kaszinójátékosok kedvence. A szerencsejáték alapja a rulettkerék meg a golyó, hiszen csak ezekre van szükség, meg a krupié személyére. Ő dobja be a golyót, miután megtetted a tétedet a színre vagy számra. Nagyjából ez a rulett lényege: minden számnak és színnek is megvan a maga szorzója. Fogadj, és ha ott áll meg a golyó, akkor nyertél, ha nem, akkor vesztettél.  

Használd ki a legjobb bónuszokat!

Ha szeretnél online kaszinó bónusz ajánlatokban részesülni, akkor mindenképp kövesd az oldalunkat! Mi mindig összegyűjtjük és bemutatjuk Nektek a legjobb ajánlatokat. Ezekkel gyakran pörgethetsz extra pénzből a kedvenc rulettjátékaidon is. Így növelheted a nyerési esélyeidet, hiszen egységnyi befizetésből még többet játszhatsz, mint ami alapból beleférne. Már csak ezért is érdemes kihasználni ezeket a bónuszokat!

A legérdekesebb különlegességek a rulettjátékkal kapcsolatban

A rulett a kaszinójátékosok kedvence ezer okból. A szabályok viszonylag egyszerűek, a nyerési esélyek egész jók, a ház előnye alacsonybab, mint más játékoknál… Ezer ok van imádni ezt a játékot. Mi most néhány furcsább, egyedibb, szokatlanabb magyarázatot szeretnénk adni, hogy milyen hiedelmek is terjengnek a rulettről, illetve mi is teszi igazán izgalmassá ezt a játékot. Már mutatjuk is!

Az ördög játéka – Honnan is ered a mítosz?

Szerencsére természetfeletti erők vagy pokoli kezek nincsenek a magyarázatban. Persze biztos tudásunk erről nincs, de jó eséllyel nem fog a pokol kénköves tüzén égni az örökkévalóságban az, aki valaha pénzt tesz a rulettre. Valami egészen más okból kifolyólag hívják az ördög játékának a rulettet. Ennek az oka pedig arra vezethető vissza, hogyha egyesével összeadogatjuk a rulettkeréken található számokat, akkor a végeredmény egészen pontosan 666 lesz, amit pedig a számmisztikusok az ördög számának tartanak.

Egyszer fekete, aztán piros – Mik is a pontos esélyek?

Természetesen teljesen véletlenszerű az, hogy mikor hova esik a golyó. Mivel két szín létezik a rulettkerekeken, ezért annak az esélye, hogy piros legyen egy a kettőhöz, és ugyanez az arány igaz a feketére is. Ebből, és a valószínűségszámítás alapjaiból adódóan annak az esélye, hogy mondjuk nyolcszor egymás után pirosat pörgessünk 1 a 256-hoz. Ha zsinórban tizenegyedszerre is pirosat pörgetünk, annak esélye 1 a 2048-hoz. Ennek ellenére volt már erre példa. A rekordot Bristol kaszinójában állították be, ahol egymás után 36-szor sikerült kipörgetni a pirosat. Ott aztán komoly költségvetés kellett a Martingale-stratégiához!

Játssz úgy, mintha Te lennél James Bond!

A nevem Bond, James Bond, de nem a bemutatkozása az egyetlen ikonikus pillanata a mozihősnek. Az angol titkosügynök rengeteget látható a rulettkerék előtt is, és rendre a 17-es számot játssza meg a 007-es. Legalább részben, de ennek is köszönhetően a 17-es számot játsszák meg legtöbben a rulettkerekek előtt. Hogyha James Bondnak szeretnéd érezni magad, ez a Te számod.

Kerék nélküli kártyás rulett – Ilyen a kaliforniai módszer

A California Rulett sajátossága, hogy nincs se golyó, se rulettkerék, van viszont egy kártyapakli. Itt ugyanis a kártya dönti el, hogy “hol áll meg a golyó”. A módszer megszületése az egykori kaliforniai szerencsejáték törvényeknek volt köszönhető, ahol csak a kártyával játszott szerencsejátékokat engedélyezték, így pedig kellett találni egy kiskaput, hogy a rulett is elérhetővé váljon az ottaniak számára. Ez lett a megoldás, és egyébként ebből a verzióból nőtte ki magát a Craps nevű játék. Az esélyek ugyanazok, mint a rulettben, csak a felszerelés más.

A maximális felelőtlenség stratégiája működHET…

…de attól mi még nem tudnánk jó szívvel ajánlani. Egy Ashley Revell nevű játékos vált legendássá, aki eladott mindent, amit valaha birtokolt, és így 135 000 dollárt gyűjtött össze. Aztán besétált egy Las Vegas-i kaszinóba, feltette a teljes vagyonát, majd meg is duplázta a ruletten, aztán 270 000 dollárral sétált haza egyetlen pörgetéssel. Persze pont ugyanannyi esélye lett volna mindenét elveszteni, mint amivel végül megduplázta, így talán nem ez volt minden idők legfelelősségteljesebb döntése.

Útmutató – Így játszhatsz online rulettjátékokat a mobilodon

Megjött a kedved egy kis rulettezéshez? Gépen is bármikor elérheted a kedvenc játékaidat, de akkor sincs gond, ha épp nem otthon vagy, amikor játszani támad kedved. Ilyen esetekben érdemes regisztrálni egy jó mobil kaszinó oldalon. Az sem hátrány, ha van a kaszinónak külön alkalmazása Androidra és iPhone-ra is. Ezek segítségével ugyanis bárhol és bármikor játszhatsz és nyerhetsz egy kis extra pénzt. Oldalunkon számos kaszinóértékelést olvashatsz, ahol természetesen a mobil verziókat is részletes elemzés alá vetettük. Ajánljuk figyelmedbe ezen értékeléseinket, hogy megtalálhasd a hozzád legjobban illő mobil kaszinót.

Összefoglaló a rulett érdekességeiről

Cikkünk során bemutattuk a legérdekesebb tényeket a rulettel kapcsolatban. Egyéb érdekességek mellett elmagyaráztuk az “ördög játéka” név eredetét, és bemutattuk azt is, hogy milyen esélyeid vannak arra, hogy egymás után többször is ugyanazt a színt pörgesd ki. Természetesen szó volt még mobil és online kaszinóoldalakról is, na meg persze a legjobb rulettbónuszokról is. Bízunk benne, hogy Neked is megjött a kedved egy kis játékhoz. Amennyiben így lenne, előre is sok sikert kívánunk! Ha pedig bármi kérdésed lenne, keress minket bátran, igyekszünk minél előbb válaszolni!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés