Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Milyen napvitorlák, napernyők kaphatók?

| 2023. 05. 11. | 14:29:00
XXX
Milyen napvitorlák, napernyők kaphatók?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mostanában egyre szembetűnőbb, hogy mennyire változékony lett az időjárásunk. Egyre nagyobb a hőingadozás és amikor meleg van, sokkal forróbbak a napok, mint korábban. Mintha nem lenne igazán tavasz és ősz. Pár napja még fűteni kellett és mindjárt itt a nyár. Ennek következménye, hogy a lakásokban egyre több helyen szerelnek fel légkondicionálót, kültéren pedig különféle árnyékolókat, pergolákat.

A webáruház, ahol mindent megtalálhat

A BestMarkt webáruház napernyői között találhatunk napvitorlákat is, valamint kerti bútorok mellé árnyékolási lehetőségeket. Akiknek valamilyen kiegészítő elemre van szükségük, azt is megvásárolhatják itt. Az egyszerűbb, kisebb helyigényű napernyőktől kezdve a nagy területeket lefedő napvitorlákig számos termék közül válogathatunk, amelyeknek közös jellemzője, hogy nemcsak a forró napsugarak ellen, hanem az UV-sugárzással szemben is védelmet nyújtanak.

Minden kategóriában részletes leírásokkal, termékismertetőkkel, számos fotóval találkozhatunk, és keresésünket sokféle szűrési feltétel is segíti. Ezek használatával biztosan megleljük a számukra leginkább kedvező árnyékolási módszert is.

A webáruház saját szaküzlettel is rendelkezik, ahol mód van a személyes átvételre, de házhoz szállítással és csomagpontos átvétellel is mód nyílik arra, hogy minél hamarabb kézbe vegyük a kiszemelt és megrendelt termékeinket.

Sokoldalú felhasználás

A napernyők számtalan helyen felhasználhatók. Ha csak kis kerttel rendelkezünk, vagy teraszunk, erkélyünk van, akkor is jól jöhet egy napernyő, ha olyan fekvésű az a balkon, hogy napközben odasüt a nap. Akik kertes családi házzal rendelkeznek, azok pedig egyértelműen nagy hasznát fogják venni egy árnyékolónak, amelyet kedvük szerint állíthatnak be és tehetik az adott bútoruk közelébe.

Ezenkívül vendéglátóhelyek előszeretettel alkalmazzák ezt a nyári kiegészítőt és biztos mindenki hálás, amikor a kedvenc ebédjét egy árnyékos helyen tudja elfogyasztani. De láthatunk napernyőket, napvitorlákat strandokon, medencék mellett, számtalan helyen.

Mire figyeljünk napernyő vásárlásakor?

Ha csak egy terasz vagy a kertben a kerti bútoraink árnyékolására van szükség, akkor elegendő egy napernyő, de ha nagyobb területet szeretnénk lefedni, pl. kerti medencét, akkor mindenképpen egy napvitorlában gondolkodjunk.

A hagyományos középpontjából kiinduló napernyőkkel szemben léteznek már az oldalról belógatható típusok. Egyéni ízlés függvénye, hogy ki melyiket választja. Fontos, hogy állítható legyen, hiszen ez is növeli a felhasználhatósági módokat. A klasszikus napernyő átmérője 300-400 cm. Léteznek kör alakú modellek, de jellemzőbb a többszögletű változat a könnyebb összecsukhatóság és hordozhatóság miatt.

A napernyővel szemben a napvitorla hazánkban még újdonságnak számító árnyékolási eljárás, viszont tudni kell, hogy a felületének többszörösét képes lefedni. Míg a napernyőt érdemes összecsukni egy vihar közeledtével, addig a napvitorlák nagyon jól ellenállnak a szélnek és a zápornak is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés