Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Valahol el kell kezdeni!

| 2023. 05. 11. | 14:28:00
XXX
Valahol el kell kezdeni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hangzik a bölcs mondás, és hát rejlik is benne nem kevés igazság. Ha már régóta mozgatja egy-egy dolog a fantáziádat, akkor mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy vágj bele, hiszen addig úgysem fog nyugodni hagyni a téma, legyen szó bármiről is.

Bár korábban tabusítva volt, ma szerencsére már egyre többen mernek beszélni a szexuális segédeszközökről és játékszerekről, így egyre többen merik összeszedni a bátorságukat ahhoz, hogy egyáltalán az internetes portálokon utánajárjanak a különféle eszközöknek és a használatukban rejlő lehetőségeknek! Mai cikkünkben a teljesen kezdő felhasználókat igyekszünk megsegíteni.

Mit válassz elsőre?

Bár a kínálat nagyon széles, mi mégis azt javasoljuk, hogy ha még soha semmi ehhez hasonló eszközt nem fogtál a kezedben, akkor először a Szexaruhaz.hu Szexshop első szexuális játékszereinek tárházából válassz!

Itt ugyanis azokat a termékeket találod meg, amik egyetlen párkapcsolatból sem hiányozhatnak. Most összeszedtük neked, mivel érdemes kezdened!

  • A síkosítók használata bármikor jól jöhet, nem kell hozzá szárazság sem, így sokkal izgalmasabbá és gördülékenyebbé válik minden együttlét.
  • A felnőtteknek való, speciálisan szexuális tartalmú társasjátékok sokkal oldottabb hangulatot eredményeznek, így akár már a kapcsolat elejétől bevethetőek. Segítenek abban, hogy jobban megismerjétek egymást, ahogy abban is, hogy minél változatosabban érjetek egymáshoz.
  • A vibrátor és a dildó is rendkívül nagy népszerűségnek örvend, mondhatni, viszik, mint a cukrot. Talán nem véletlenül: ezzel a játékszerrel ugyanis akár egyedül, akár párban is megéri eljátszadozni, sőt a férfiaknak a párjukkal való együttlét során roppant nagy segítség lehet, hiszen így a csikló izgatását is meg tudják oldani a péniszük tökéletes másával.
  • Persze ha amúgy az anális szex nem idegen tőletek, akkor akár análkúpot is beszerezhettek, itt azonban mindenképp használjatok síkosítót is az esetleges sérülések elkerülése végett.
  • Férfiaknak vibrációs gyűrűvel kedvez a fent említett webáruház, amely nemcsak növeli a férfiasságot, de az átélt élményt is intenzívebbé teszi.
  • Gyakran vetnek be a párok szexi fehérneműket, sőt akár plüssbilincseket is, így ezeknek a beszerzését is érdemes fontolóra venni.

Ahogy láthatod, bőven akad miből választani, döntsétek el együtt, mi szerepeljen az első rendelésben!

Az első nem lesz az utolsó!

Ezt nagyjából biztosan tudjuk garantálni, hiszen mindig evés közben jön meg az étvágy. Ahogy kitapasztaljátok, hogy nektek mi a jó, úgy fogjátok tudni bővíteni az arzenálotokat.

Minden egyes új játékszer tovább szítja a közetetek lobogó tüzet, így mindenképpen érdemes gondoskodni arról, hogy a láng ne aludjék ki.

Használjátok bátran egyedül vagy közösen!

Tévhit, hogy ezeket a szexuális segédeszközöket csak egyedül vagy csak párban lehetne használni - mindkettőre kifejezetten érdemes sort keríteni.

Egyikkel jobban megismerhetitek saját magatokat, másikkal pedig a hálószobát fűthetetik fel, méghozzá nem is kicsit! Tudjátok már, mit fogtok először beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés