Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezdődnek a munkálatok a két új körforgalom kapcsán

| 2022. 03. 18. | 12:01:00
Mátészalkán hosszú időre felbolydul a közlekedési rend.
Kezdődnek a munkálatok a két új körforgalom kapcsán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eljött, amire vártunk: kivitelezési szakaszba érkeztek a körforgalmak Mátészalkán – írja a Mátészalka Város Önkormányzata nevű oldal a közösségi médiában.

Akárcsak egy otthonunkban végzett felújítás, bizony a két körforgalom építése a Kocsordi út–Meggyesi út kereszteződésében és a Zöldfa út-Meggyesi út kereszteződésében is jár majd némi kellemetlenséggel, de ez az ára annak, hogy végre megújulhasson a közlekedési rendszerünk – számol be a történésekről Hanusi Péter, Mátészalka polgármestere a közösségi média felületein március 18-án.

Jelzik, a Zöldfa úti csomópontnál időszakosan nagyobb lezárásokra kell számítani. Itt a legnagyobb türelmet igénylő intézkedés a vasúti átjáró felújítása lesz, a munka elvégzéséhez több hétre teljesen le kell zárni az átkelőt, ami azt jelenti, hogy azon sem gépjárművel, sem kerékpárral, sem gyalogosan nem lehet majd közlekedni. A felújítás ugyanakkor a vasúti közlekedést nem akadályozza. Megjegyzik továbbá, hogy a Volánbuszok közlekedési útvonala is módosulni fog a felújítás időtartama alatt.

Önkormányzatunk is igyekszik majd segíteni, tájékoztatni a közlekedőket. Javasoljuk, hogy kövessék honlapunkat, közösségi oldalainkat, ahol naprakész információkat találhatnak majd. Kérjük mindenki türelmét, megértését, együttműködését, hiszen ugyanúgy, mint egy lakásfelújítás, egy ilyen volumenű munka is számos kellemetlenséggel jár. Az „út végén” azonban mindannyiunk életét megkönnyítő eredménynek örülhetünk: az elmúlt 30 év legnagyobb volumenű közlekedésbiztonsági projektjeit hajtjuk végre

– írja a városvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés