Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hárman sérültek egy balesetben

| 2017. 07. 20. | 15:51:00
Árokba hajtott az autó.
Hárman sérültek egy balesetben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi szerdán este Túricse és Tisztaberek között. A balesetben hárman sérültek meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

A szerdai nap krónikájához tartozik, hogy kétszáz méter hosszan égett egy kivágott fasor aljnövényzete Gégény és Demecser között, veszélyeztetve a mellette lévő gabonatáblát. A demecseri önkéntes tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat. Egy hektáros területen szintén a száraz aljnövényzet kapott foltokban lángra a délutáni órákban, Tiszavasváriban, a Keskeny utcában. A város önkormányzati tűzoltói akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Kigyulladt egy páraelszívó is szerdán este Bökönyben, a József Attila utcában, ahol a lakás elektromos hálózata is sérült. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A szakolyi önkormányzati tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, a hiba kijavításáig az ott lakó rokonokhoz költözött.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés