Hirdetés

Dühös, vasvillás nőt ítéltek el Nyírbátorban

szabolcsihir.hu

2017.11.10. 09:02

Dühös, vasvillás nőt ítéltek el Nyírbátorban

Haragosára többször rátámadt.

Hirdetés

A Nyírbátori Járásbíróság a mai napon bíróság elé állítás keretében közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt 1 év börtönbüntetésre ítélte D. K-né vádlottat. A szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette.

A vádlott – mivel haragszik a sértettre – július 11-én délután kiállt a háza elé egy vasvillával, mikor látta, hogy feléje közlekedik a sértett kistehergépkocsival. A vasvillával a sértett autója felé szúrt, amikor a háza elé ért, s a kocsi bal oldalát találta el, így abban 20 ezer forint kár keletkezett.

Egy hónappal később a sértett megint a vádlott háza előtt közlekedett gépkocsijával, és mikor a sértett észrevette őt, felvett az útról egy követ, és azt az autóra dobra, ami a lámpa alatti lökhárítót találta el.

Néhány nap múlva a vádlott a sértett háza előtt haladt gépkocsijával, aki ezt észlelve a kezében lévő vízzel teli lavór tartalmát az autó elé zúdította. A víz egy része az autó jobb oldali lehúzott ablakán az utastérbe került.

A bíróság álláspontja szerint a vádlott cselekményei során fennállt annak a reális veszélye, hogy tettei következtében a gépkocsi vezetője megijedjen és baleset következzen be. Az ítélet jogerős.
Nyírbátorvasvilla

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés