Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csúsznak az utak, rengeteg a baleset Szabolcsban

| 2017. 12. 22. | 10:18:00
Óvatosabban közlekedjenek megyeszerte!
Csúsznak az utak, rengeteg a baleset Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két személygépkocsi ütközött össze, majd az egyik egy parkoló járműnek csapódott csütörtök délelőtt Mátészalkán, a Kölcsey Ferenc utcában - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. A balesetben az egyik jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A balesetben öten sérültek meg.

Ugyancsak Mátészalkán két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délelőtt, a Jármi úton. A balesetben hárman sérültek meg.

Az út menti árokba csapódott és fának ütközött egy személygépkocsi csütörtökön, az esti órákban a 4-es számú főúton, a 280-as kilométernél, Nyíregyháza és Nyírpazony között. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a gáztartályt elzárták, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban Újfehértón, a Debreceni úton. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez és értesítették az áramszolgáltatót.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés