Hirdetés

Súlyos beteg párjának kér segítséget a nyíregyházi asszony

Szabolcsihír

2018.08.23. 19:26

Súlyos beteg párjának kér segítséget a nyíregyházi asszony
A kép illusztráció (pixabay.com)

Együtt küzdenek.

Hirdetés

Élni akar az a 42 éves nyíregyházi férfi, akinél 2 éve nyelőcsődaganatot diagnosztizáltak. Megoperálták, kezeléseket, gyógyszereket kapott, ennek köszönhetően sokáig stagnált az állapota.

Idén azonban rosszabbodni kezdett, kiderült, áttétek vannak a szervezetében, így az eddig OEP támogatással kapott gyógyszereit elvették, innentől csak fájdalomcsillapításra számíthat.

A 42 éves férfi párja, aki 26 éve dolgozik az egészségügyben, életét a gyermekek sürgősségi ellátásának szentelte, azonban nem adja fel, nem akarja elveszíteni szerelmét, és minden szalmaszálba belekapaszkodik, amely megcsillantja a reményt.

– Felvettük a kapcsolatot a debreceni rákkutatóval, Horváth Józseffel, abban bízunk, az általa javasolt terápia, a cannabis olaj segíteni fog – mesélte Kata a Szabolcsihír.hu-nak.

Ez a terápia azonban nem támogatott, s miután az áttétek miatt már 50 százalékos pasztára van szüksége, a férfi havi adagja 338 ezer forintba kerül.

A két gyermeket nevelő pár ezt az összeget képtelen saját erőből előteremteni, ezért az asszony úgy döntött, a közösségi oldalon ismerőseit, barátait kéri, segítsenek támogatókat találni.

- Párom az utóbbi néhány hónapban 22 kilót fogyott. Életemben még soha senkitől nem kértem segítséget, de most úgy döntöttem, a közösségi médián keresztül próbálok támogatókat találni – indokolta a kétgyermekes édesanya, aki nagyon bízik abban, hogy párja felépül.

Aki segíteni tud és szeretne, a Budapest Banknál vezetett folyószámlára utalhatja támogatását:
Kedvezményezett: Kálmándy Péter
Folyószámlaszám: 10104459-86956600-01004005
Kérik, a megjegyzés rovatba írják be: Adomány

 

Nyíregyházasegítség

Hirdetés

Hirdetés