Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Súlyos balesetek Szabolcsban: busz és kamion is karambolozott

| 2018. 09. 09. | 10:33:00
Figyelmesebben közlekedjenek!
Súlyos balesetek Szabolcsban: busz és kamion is karambolozott
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Főként balesetek miatt riasztották szombaton a tűzoltókat Szabolcsban - közölte Dóka Imre főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

  • Kamion és személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 4-es számú főúton, Székely közelében. Az ütközés követően mind a két jármű az árokba sodródott, a személygépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a demecseri önkéntes és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók emelték ki a beszorult járműből. A tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították. 
  • Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze szombaton este Ibrányban, a Rozmaring utcában. A balesetben hatan könnyebben sérültek. A helyi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 
  • Közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban Nyíribronyban, a Fő utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentéshez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet áramtalanították. 
  • Háromhektáros területen foltokban a száraz aljnövényzet kapott lángra szombat délután Kemecsén, a Dankó utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat. Nyírbátorban, a Gyöngyvirág utcában kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a város hivatásos tűzoltóinak, míg Szamosangyaloson, a Rákóczi utcában a kerti égetésnél terjedtek tovább a lángok egy ötszáz négyzetméteres területre. Itt a tyukodi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés