Hirdetés

A szövetség meg akarta venni Babost és Fucsovicsot, de nem tudta

szabolcsihir.hu

2019.01.12. 12:28

A szövetség meg akarta venni Babost és Fucsovicsot, de nem tudta

Nemrég feljelentést tettek.

Hirdetés

Hirdetés

Babos Tímea és Fucsovics Márton ismét közös ügyben, egy időben posztolt a Facebookra.

Ezek alapján a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) nem tett le arról, hogy a válogatottban tudja a legjobb magyar teniszezőket, más kérdés, hogy erőből, azaz pénzzel akar célt érni, ahelyett, hogy odafigyelne arra, amit a két sportoló kért.

– Az elmúlt hetekben Juhász Gábor sportigazgató úr mindkettőnknek jelentős összegű ajánlatot tett a Magyar Tenisz Szövetség nevében a februári Fed-kupa, illetve Davis-kupa találkozókon való szereplésért. Az ajánlatot tisztelettel fogadtuk, de attól tartunk, a Magyar Tenisz Szövetség vezetése nem akarja megérteni, hogy nem a pénz miatt fordítottunk hátat ennek a szövetségnek. Ez nem pénzkérdés, ahogyan sohasem volt az. Februárban tehát nem játszunk a Fed-kupában, illetve a Davis-kupában – írták a Facebookon, hozzátéve, hogy számukra a válogatott mindig is prioritást jelentett.

Fucsovics hónapokkal ezelőtt állt ki a nyilvánosság elé és bírálta a szövetség munkáját, majd Babos is csatlakozott hozzá. Zavaros működés helyett, átlátható, tiszta viszonyokat szeretnének. A teniszháború már ott tart, hogy nemrég ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek hűtlen kezelés és adócsalás miatt. 

Fucsovics és Babos a hétfőn rajtoló Australian Openre készülnek, mindketten alanyi jogon főtáblások, sőt, a tokiói olimpia érdekében vegyespárosban közösen indulnak.
teniszBabos TímeaFucsovics Márton

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés