Hirdetés

A kisvárdai óvodások modern környezetben nevelkedhetnek

szabolcsihir.hu

2019.03.02. 16:36

A kisvárdai óvodások modern környezetben nevelkedhetnek
(Fotók: Szabó Sándor)

Befejeződtek a felújítási munkálatok.

Hirdetés

A két éven át tartó felújítási-folyamatot zárták le Kisvárdán: projektzáró ünnepség keretében mutatták be a Kisvárdai Egyesített Óvoda tagintézményeinek részleges felújítási munkálatainak eredményeit – adta hírül a kisvarda.hu.

A központi óvodában tartott március 1-jei program kulturális műsorában minden érintett tagintézmény azon kis óvodásai vettek részt, akiknek a mindennapjaikba is beépülnek a gyermektánc elemei.

Leleszi Tibor polgármester köszöntőjében büszkén, elégedetten beszélt a valamennyi óvodában már korszerű, higiénikus körülmények között megvalósuló fejlesztésekről. Pálinkásné Garasos Melinda bejelentette, hogy több tagintézmény után idén a Nyitnikék Óvodában is megvalósul az OviSport Program.

A felújítássorozat összesen öt intézményt érintett:

  • A Kisvárdai Egyesített Óvodában fali,- és hidegpadló burkolatok és a szaniterek cseréjével, festéssel, vízvezeték,-és lefolyóvezeték cseréjével újult meg a tálalókonyha, bruttó 5 millió 67 ezer 822 Forint összeggel.
  • A Császy László úti Tagintézményben teljes körű felújítás keretében lett korszerű a mosdóhelyiség és a tálalókonyha bruttó 3 millió 747 ezer 619 forint összköltséggel.
  • A Móricz Zsigmond úti Tagintézményben, bruttó 4 millió 35 ezer 826 forintból újították meg a mosdóhelyiségeket, bruttó 1 millió 879 ezer 371 forintból pedig a Nyitnikék Tagintézmény tálalókonyhája kapott új külsőt fali,- és hidegpadló burkolatok, szaniterek cseréjével, új vízvezetékekkel és lefolyóvezetékekkel, valamint teljes festéssel.
  • A Tordai úti Tagintézményben szintén a tálalókonyha és a mosdóhelyiségek kaptak új külsőt bruttó 7 millió 594 ezer 544 forintos végösszeggel.
A bruttó 22 millió 325 ezer 182 forintos összköltségű beruházásnak köszönhetően Kisvárdán mind az óvodások és az óvónők korszerű körülmények között tölthetik mindennapjaikat a gyermek életének egyik legfontosabb éveiben.

Galéria

Kisvárdaóvodafelújítás

Hirdetés

Hirdetés