67 éves dílert fogtak Kisvárdán

police.hu

2019.05.14. 08:35

67 éves dílert fogtak Kisvárdán

Speed került elő a Mercedesből. +Videó

Hirdetés

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya, valamint a Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Kisvárdán vontak ellenőrzés alá egy Mercedes típusú személygépkocsival közlekedő férfit tavaly október 1-jén. A rendőrök a járművet átvizsgálták, és annak motorterében, a sárvédő belsejében elrejtve 163,8 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak, és foglaltak le.

Az előzetesen elvégzett gyorsteszt eredménye alapján a lefoglalt anyag speed, amit Zs. Sándor 67 éves mezőladányi lakos eladásra szánt.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették. Az ügyben beszerzett szakértői vélemény alapján a gyanúsított cselekményét jelentős mennyiségű kábítószerre követte el. A nyomozók az eljárás során több fogyasztót kihallgattak, akik rendszeresen vásároltak tiltott szert a gyanúsítottól. A rendőrség előterjesztést tett a 67 éves férfi letartóztatására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a Kisvárdai Járásbíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozást a Kisvárdai Rendőrkapitányság lezárta, az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szóljon hozzá!

Hirdetés