Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gomba! Valamit elnéztek Nyíregyházán

| 2019. 05. 29. | 14:19:00
Ezeken a járdákon ne rutinból közlekedjen!
Gomba! Valamit elnéztek Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tessék kérem nyitott szemmel közlekedni Nyíregyházán, a Rozsnyó utcán, mert ha megbotlik, könnyen az orra bánja a gyalogosnak a 91. szám alatt. Szép a járda, jó a járda, de jó, hogy van már itt is járda - csak akadály ne lenne rajta. A UPC gombája ugyanis épp a járda közepére esik.

Átugrani talán könnyebb, mint kikerülni, de a magasugrás egy bizonyos kor után annyira már nem megy.  A közözés sem megoldás. Hol van olyan magas egy babakocsi vagy kerekesszék, melynek kerekei között elférne egy ekkora gomba?

Hogy a kviitelezőnek nem tűnt fel, hogy valami nem oké itt, az elképzelhetetlen. Merthogy gondosan ki is vágta a betonlapot, különben nem tudott volna a gomba körül is burkolni. Hogy miért nem szólt a szaki, hogy "nézze már főnök, hát ez itt meg útban van", na, azt lenne jó tudni.

Hogy nem egyedi az eset, a Facebook-poszt alatti hozzászólásokból kiderül. A Szélsőbokori és a Legyező utca kereszteződésében például fejjel a villanyoszlopnak mehet az ember, ha előzőleg a Rozsnyó utcán járt, ahol megszokta, hogy nézzen a lába elé...

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés