Hirdetés

Hirdetés

Egyéjszakás kaland Nyíregyházán, bűnbeesés nélkül

szabolcsihir.hu

2019.06.18. 08:24

Egyéjszakás kaland Nyíregyházán, bűnbeesés nélkül

Garantáltan nem csalódunk a különleges estében.

Hirdetés

Kétezer program, négyszáz intézmény – így lehetne számokban leírni az idei Múzeumok Éjszakáját. Országszerte ugyanis 400 intézmény várja a közönséget csaknem kétezer programmal június 22-én, a 17. Múzeumok Éjszakáján, melynek "fővárosa" idén Szombathely lesz. Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb muzeális eseményéhez Nyíregyháza is csatlakozott.

Az év legrövidebb éjszakáján idén is megrendezik a nagysikerű Múzeumok Éjszakáját a Jósa András Múzeumban. A programok sora a múzeum udvarán 18 órakor kezdődik. A gyerekeket a Fabula bábszínház előadása, Mazsola és Tádé várja, de a II. emeleten lesznek számukra egyéb programok is. Majd érkezik a Playmobil zenekar, Horányi Juli és Iván Szandra, de lesz Dumaszínház is. A múzeum előtt 24.00 órakor különleges tűzugrásnak lehetünk részesei, a Nyírség táncegyüttesnek köszönhetően. Ám a Múzeumok Éjszakáján egyéb helyszíneken is készülnek programokkal a szervezők.

Az Iparkamara udvarára a Beatrice érkezik, 23.30-kor.

A nap folyamán lesz még Retro aerobic és társrendezvényként a Nemzetközi Jóganap idén is csatlakozott a programhoz, így 17.00 és 19.00 óra között megtornáztathatjuk magunkat a szabad ég alatt, a Hősök terén (rossz idő esetén a Zrínyi gimnázium tornatermében).

A Múzeumok éjszakája részletes programja a www.muzej.hu oldalon megtalálható. Aki viszont csak a Jósa András Múzeum programjairól szeretne bővebb tájékoztatást kapni, az látogasson el az esemény Facebook-oldalára vagy látogasson el a josamuzeum.hu oldalra.

 

Jósa András MúzeumMúzeumok Éjszakája

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés