Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ingyenes a nyíregyháziaknak az Állami áruház

| 2019. 07. 23. | 21:25:00
Regisztrálni kell.
Ingyenes a nyíregyháziaknak az Állami áruház
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Móricz Zsigmond Színház augusztusban két alkalommal, 9-én és 10-én is újra műsorra tűzi a Rózsakert Szabadtéri Színpadon a nagysikerű Meseautót és a Zenés VIDOR Nyár egyik versenyelőadására, a legendás film alapján készült kecskeméti Katona József Színház Állami áruház című operettjére, augusztus 14-én, szerdán 20.30-as kezdettel a nyíregyházi lakosok részére, előzetes regisztrációval, ingyenes belépést biztosít.

Az előadásra a belépőjegyek regisztráció alapján, a jelentkezés sorrendjében, limitált mennyiségben, nyíregyházi lakcímkártya esetében igényelhetők, a nézőtér szabad helyeinek függvényében.

Regisztrálni ITT lehet, illetve a Móricz Zsigmond Színház honlapján, a www.moriczszinhaz.hu oldalon is. Egy jelentkező maximum 2 darab jegyet igényelhet, a produkción résztvevők adatainak megadásával. A sikeres regisztrációról minden esetben válasz emailt küldünk!

A regisztrált látogatók belépőjegyeiket nyíregyházi lakcímkártyájuk felmutatásával, július 29-től augusztus 8-ig, 9 és 17 óra között vehetik át a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, az Országzászló tér 6. szám alatt.

Amennyiben az előzetesen sikeresen regisztrált jelentkező a fenti időtartam alatt nem jelenik meg a jegy átvételére, belépőjét felszabadítják, és a regisztrációban soron következő jelentkezőknek adják át. Ha az előadás megkezdése előtt tíz perccel a sikeresen regisztrált, belépőjegyét korábban átvevő jelentkező mégsem jelenik meg, és nem foglalja el ülőhelyét, úgy a helyszínen, Rózsakert Szabadtéri Színpadnál várakozókat engedik be érkezési sorrendben a szabad helyekre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés