Hirdetés

Nyíregyházi vízilabdások az elitben

Szabolcsihír

2019.09.17. 15:08

Nyíregyházi vízilabdások az elitben
Fotók: Aqua SE

A sóstói medencében csapnak össze a csapatok.

Hirdetés

Hirdetés

Az augusztus eleje óta tartó felkészülési időszakot követően vasárnap újra beindul a "nagyüzem" az Fiú Utánpótlás Országos Bajnokságban.

Érdekesség, hogy ebben a szezonban gyerek, serdülő és ifjúsági csapatot is indít a Nyíregyházi AQUA Sport Egyesület a hazai elitnek számító bajnokságban. Az egyesület számára az OB mindig is kiemelt fontosságú, hiszen a különböző korosztályokban a vetélytársak elleni mérkőzéseken tudják felmérni, hogy mennyire sikeres és eredményes az egyesületnél végzett szakmai munka.

Növeli az idei bajnokság jelentőségét, hogy serdülő csapat bajnokként indul harcba az új szezonban. A sorsolás szerint az alapszakaszban ezúttal az A2 Keleti csoportjában játsszák mérkőzéseiket, majd az elért eredménytől függően januártól folytatódik a középszakasz és a rájátszás.

A  keretben a nyáron történtek változások. Néhány korábban meghatározó játékos más városban folytatja egyetemi vagy középiskolai tanulmányait ezért átigazolt más klubhoz. Örömteli azonban, hogy a csapatokat a feltörekvő utánpótlás bázisból most is sikerült pótolni az edzőknek.

Az OB első fordulóját szeptember 22-én, vasárnap tartják Nyíregyházán, Sóstógyógyfürdőn, az 50 méteres medencében, ahol a Swietelsky Békéscsaba lesz a vendég.

A szervező az AQUA Sport Egyesület

Program:

MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság

Alapszakasz - A2- Kelet
1.forduló. 2019. szept.22.vasárnap
Nyíregyháza, Sóstófürdő 50 m-es

Aqua Se- Swietelsky Békéscsaba

13:00 Gyerek 
14:15 Serdülő
15:30 Ifjúsági

AQUA Se

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés