Hirdetés

Hirdetés

Nagy erőkkel keresik a Mallorcán eltűnt kisvárdai testvérpárt

MTI

2019.10.29. 10:39

Nagy erőkkel keresik a Mallorcán eltűnt kisvárdai testvérpárt
(Fotó: Menczer Tamás Facebook-oldala)

Biztos, hogy nem a szabolcsi férfi holttestét találták meg a napokban.

Hirdetés

A spanyol és a magyar sajtóban megjelent hírrel ellentétben a Mallorcán eltűnt testvérpár keresését nem függesztették fel, sőt kiterjesztették, a tengeri áramlatok irányát is figyelembe véve - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára október 29-én a Facebook-oldalán.

Menczer Tamás azt írta: a rendőrség valóban talált egy holttestet, de a hivatalos tájékoztatás szerint biztos, hogy nem a magyarok egyikéről van szó.

Továbbra is folyamatos kapcsolatban vannak a helyi hatóságokkal és a családdal. A Diario de Mallorca helyi lap a hétvégén írt arról, hogy eltűnt magyar turisták után kutatnak nagy erőkkel a mallorcai hatóságok. Információi szerint a sziget délkeleti részén fekvő Cala d'Or üdülőhely egyik hoteléből jelentették, hogy két szállóvendégüket napok óta nem látták.

Noha a helyi hatóságok hivatalosan nem erősítették meg az eltűntek személyazonosságát, a lap szerint egy magyar testvérpárról, egy 18 éves férfiról és egy 30 éves nőről van szó.
KisvárdaeltűntMallorca

Hirdetés

Hirdetés