Hirdetés

Fucsovics későbbre tartogatja csúcsformáját

MTI

2020.01.10. 10:27

Fucsovics későbbre tartogatja csúcsformáját

A nyíregyházi teniszcsillag válaszolt a negatív kritikákra.

Hirdetés

Hirdetés

Fucsovics Márton saját bevallása szerint négy győzelmét követően csütörtökre „elfogyott kicsit” az 1,465 millió dollár (433 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás tenisztornán, amelynek negyeddöntőjében két sima szettben (6:2, 6:0) kikapott a szerb Miomir Kecmanovictól.

Fucsovics január 10-én, pénteken, a közösségi oldalán kifejtette: a vereség után sok negatív kritikát kapott, ezért úgy érezte, hogy mindenképpen reagálnia kell a történtekre.

– Felkészültem Dohára, a szezonra. Jól játszottam, négy meccset nyertem. Tegnapra elfogytam kicsit. Nem fogom a rossz időre, az ellenfél szerencséjére, de nem segített, ez tény. A csúcsformát az Australian Openre szeretném elérni, fizikailag és mentálisan egyaránt. Nem szeretnék megsérülni, tegnap jó sanszom lett volna rá – írta. Hozzátette: dolgozik tovább, az ő lelkiismerete tiszta.
– Higgyétek el, hogy nehezebb ez, mint ahogy sokszor látszik – fogalmazott. Elárulta: este már repülőre ül, és utazik Ausztráliába, ahol hétfőn kezdődik a következő versenye.

Fucsovics selejtezős volt a dohai tornán, két győzelemmel lépett fel a főtáblára. Ott előbb három szettben bravúros győzelmet aratott a nyolcadik helyen kiemelt amerikai Frances Tiafoe felett, majd két játszmában jobbnak bizonyult a szabadkártyás török Cem Ilkelnél.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés