Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyit a kisvárdai Cinemaqua. Drága mulatság lesz!

| 2020. 08. 13. | 16:06:00
Idén a fő téma Amerika.
Nyit a kisvárdai Cinemaqua. Drága mulatság lesz!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy nap lesz pénteken Kisvárdán, hiszen újabb látványossággal bővül a formálódó szórakoztatónegyed. Kinyit a számos díszletet felvonultató és többféle látványossággal szolgáló mozipark. Egy kétgyermekes család akár 25 ezer forintot is fizethet, hogy átlépjen a kapun, írja az mfor.hu.

A Cinemaquát eredetileg 2019 tavaszán akarták átadni, ám két alkalommal is módosítani kellett a határidőn. Ennek oka az volt, hogy bizonyos díszletek és élményelemek megvalósítására zárt, fedett építési helyszínre volt szükség. A város oldalán közzétett tájékoztatóban ezt írják:

"A tervek szerint minden év attrakcióit valamilyen tematika fogja jellemezni. Idén a fő téma Amerika – az első amerikai telepes falutól Hollywood filmes térhódításáig. Ennek jegyében kezdheti meg utazását a látogató, ebben a különleges világban. Bátran mondhatjuk, hogy a Cinemaqua parkjában sétálni igazi időutazás."

A teljesség igénye nélkül látható lesz

  • a New York-i szabadságszobor mása,
  • egy 1614-es amerikai telepesfalu,
  • "Jamestown a Pocahontas-rajongók kedvelt helye lesz",
  • vadnyugati pályaudvaron pisztolydörrenések sorozata figyelmezteti a látogatókat arra, hogy figyeljenek minden lépésükre

Mindezekért meglehetősen sokat kell fizetni: egy kisvárdai felnőtt 5900, egy nem helyi felnőtt pedig 6900 forintért juthat be a moziparkba. Egy helyi gyerek belépőjéért 4900, más esetben 6200 forintot kell fizetni. Külön kialakítottak egy családi belépőt is a moziparknál. Két helyi felnőtt két gyerekkel 19 900 forintért mehet be a parkba, amivel egyébként 1700 forintot spórolnak, mivel ha külön-külön vennék megy a jegyeket, akkor 21 600 forintot kellene fizetniük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés