Balesetet okozott, majd elhajtott a sofőr Nyíregyházán

police.hu

2020.11.12. 09:50

Balesetet okozott, majd elhajtott a sofőr Nyíregyházán

Egy 30 év körüli szőke nőt keresnek a rendőrök.

Hirdetés

Hirdetés

Segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség. Egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, világos színű személygépkocsival közlekedett november 9-én, 14 óra 15 perc körül Nyíregyházán, a vasútállomás és a ruházati bolt között lévő parkoló szervizútján.

A gépkocsit vezető 30 év körüli, szőke hajú nő haladása során a szervizútról balra kanyarodott a vasútállomás irányába, amikor elütötte az úttesten a kerékpárját toló nőt.

A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon.

Hirdetés

Szóljon hozzá!