Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tokaji úti dugóban ülve indult be a szülés

| 2022. 06. 15. | 15:08:00
A nyíregyházi rendőrök azonnal cselekedtek.
A Tokaji úti dugóban ülve indult be a szülés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Műszaki hiba miatt tartott zárva a Tokaji úti vasúti átjárót biztosító sorompó Nyíregyházán, június 13-án éjszaka. Néhány autó torlódott fel, utasaik türelmesen vártak arra, hogy az út szabaddá váljon. Tóth Krisztián és Szarvas Viktor rendőrök a helyszínen tájékoztatták a járművezetőket, hogy milyen alternatív útvonalat vehetnek igénybe, amikor egyikük a segítségüket kérte.

Az autóban egy sárospataki házaspár utazott, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházba tartottak, hogy a feleség életet adjon második gyermeküknek, amikor várakozni kényszerültek.

A férj arra kérte  az egyenruhásokat, hogy segítsenek nekik mielőbb kórházba jutni, mert várandós feleségének erős szülési fájdalmai vannak, már a magzatvíz is elfolyt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai nem tétováztak, engedélyt kértek megkülönböztető fény- és hangjelzés használatára, és egy biztonságos, alternatív útvonalon szolgálati gépkocsijukkal a kórház szülészeti épületéig felvezették a házaspár autóját. Három órával a rendkívülinek mondható kórházba érkezés után egészségesen, 3100 grammal, 51 centiméterrel megszületett Angelika.

A törzsőrmesterek meglátogatták a kórházban az édesanyát és újszülöttjét, és egy virágcsokorral köszöntötték őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés