Hirdetés

Hirdetés

Több nyíregyházi utcán egyszerre dolgoznak

Szabolcsihír

2022.06.21. 18:26

Több nyíregyházi utcán egyszerre dolgoznak
Fotó: Szabolcsihír

Türlmet kérnek a közlekedőktől.

Hirdetés

A kivitelező tájékoztatása szerint június 23-án (csütörtökön) a Szent István utcán aszfaltmarás lesz az András utca és Nádor utcai körforgalom között. A gépjárműforgalom elől továbbra is lezárva marad a Szent István utcán az András utcai kereszteződés és a Nádor utcai körforgalom közötti útszakasz. A lezárt útszakaszon kizárólag célforgalom esetén, az ott lakók és dolgozók számára biztosított a ki-, és behajtás - közölte a városházi sajtószolgálat a Szabolcsihírrel.

Június 23-án (csütörtökön) a délutáni órákban aszfaltmarás, június 24-én (pénteken) kötőréteg aszfaltozás lesz a Szarvas utca Kereszt utca és Arany János utca közötti szakaszán. Ezen a két napon az Arany János utcai körforgalomnál – a menetrendszerűen közlekedő autóbuszok kivételével – nem lehet behajtani a Szarvas utcára. A forgalmat jelzőőr irányítja. A marási munkák ideje alatt a Kiss Ernő utcáról és a Csipke köz felől szintén tilos lesz a behajtás a Szarvas utcára.

Kérik a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés